Η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, συνάντησε χθες το πρωί, παρουσία του γγ του υπουργείου, Γεράσιμου Ζαχαράτου, τους εκπροσώπους του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων νομού Αττικής, των Σωματείων των Εργαζομένων στα ξενοδοχεία της Αττικής και μελών του ΠΑΜΕ.

Η κ. Κουντουρά δήλωσε ότι πάγια θέση του υπουργείου αποτελεί η στήριξη των δίκαιων αιτημάτων του τουριστικού κλάδου και ότι προς αυτήν την κατεύθυνση βρίσκεται σε διαρκή και άμεση επικοινωνία με τα αρμόδια υπουργεία για τη διευθέτηση των ζητημάτων αυτών.

Η αναπληρώτρια υπουργός ενημερώθηκε για τα εργασιακά αιτήματα του κλάδου, τα οποία η Ομοσπονδία είχε θέσει στην ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου Εργασίας σε πρόσφατη συνάντηση. Επισήμανε στους εκπροσώπους ότι επικοινώνησε με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο ο οποίος, όπως είπε, διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο είναι ανοικτό σε διάλογο και ότι ο ίδιος είναι στη διάθεσή τους να συζητήσει τα θέματα που τους απασχολούν.