Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται πλέον το “Ηράκλειο” και αδημονεί για το πρώτο τζάμπολ της Α2 το ερχόμενο Σάββατο (5μ.μ.) στα Δύο Αοράκια κόντρα στον Αρκαδικό.

Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν από την αρχή της σεζόν μια “ζεστή” αγκαλιά από τους φιλάθλους και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσαν την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας που έχουν απολύτως προσιτές τιμές (50 και 100 ευρώ για 15 εντός έδρας ματς συν τα πιθανά πλέι οφ).

Με το σύνθημα λοιπόν “Μια πόλη ενωμένη, μια ομάδα δυνατή”, η διοίκηση του “Ηράκλειο” δίνει ραντεβού με τον κόσμο τα απογεύματα του Σαββάτου στα Δύο Αοράκια:

“Είσαι ΕΣΥ που γαλουχήθηκες και έζησες αξέχαστες στιγμές με την ομάδα, από τα μέσα της δεκαετίας του ‘90 και για περισσότερο από μια δεκαετία…

Είσαι ΕΣΥ που συμμετέχοντας από την κερκίδα, βοήθησες στο να γραφτούν χρυσές σελίδες στην ιστορία της…

Είσαι ΕΣΥ που μεγάλωσες-ανδρώθηκες-αθλήθηκες περνώντας ατέλειωτες ώρες ασχολούμενος με κάποια από τα αθλήματα του Ομίλου μας στη Δουκός Μποφώρ…

Είσαι ΕΣΥ ο/η νεαρός αθλητής-τρια που θες να παρακολουθείς από κοντά τους αγώνες της ομάδας…

Είσαι ΕΣΥ ο γονέας που θέλεις να πας το παιδί σου σε αγώνες μπάσκετ έχοντας διασφαλίσει για εσένα και την οικογένεια σου τις αρτιότερες συνθήκες ασφαλείας και άνεσης στο γήπεδο στολίδι της πόλης μας τα «2 Αοράκια»…

Είσαι ΕΣΥ που αγαπάς την ομάδα, είσαι ΕΣΥ που αγαπάς το μπάσκετ, είσαι ΕΣΥ που αγαπάς την πόλη μας…

Ναι, «ΕΣΥ», είστε όλοι εσείς και σας περιμένουμε κοντά μας στην προσπάθεια της ομάδας μας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας... να σταθείτε διπλά μας και να γίνουμε όλοι ένα μεγάλο «ΕΜΕΙΣ»… ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ...».

Οι κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε δυο κατηγορίες των 50 ευρώ και VIP με 100 ευρώ. Τα σημεία πώλησης είναι το γυμναστήριο FLEX (Λεωφ. Ιωνίας 110), το HUB CAFE + LOUNGE (Καντανολέοντος 21), τα γραφεία της “Πατρίς” (Πλ. Ρήγα Φερραίου) και τα γραφεία του ομίλου στην οδό Δουκός Μποφώρ 16 (τηλ. 224745).

Εν όψει μάλιστα της νέας αγωνιστικής περιόδου οι αγώνες του “Ηράκλειο” αποκτούν ένα επιπλέον κίνητρο και ενδιαφέρον πέραν του αγωνιστικού λόγω της συνεργασίας της ομάδας με την γνωστή σε όλους ομάδα κοινωνικής-εθελοντικής προσφοράς “Κίτρινη Αποστολή”.

Πρόκειται για την αξιέπαινη εθελοντική πρωτοβουλία του Δημήτρη Αποστολάκη που πήρε σάρκα και οστά με τα χρόνια καθιερώνοντάς την πλέον στη συνείδηση της κοινωνίας μας ως σήμα κατατεθέν και συνώνυμο της εθελοντικής και ανιδιοτελούς προσφοράς- βοήγθειας.

Απο εδώ και στο εξής λοιπόν θα υπάρχει σε κάθε αγώνα του “Ηράκλειο” στα Δύο Αοράκια μόνιμο σημείο συγκεντρώσης τροφίμων μακράς διαρκείας-ρούχων και οτιδήποτε άλλου χρήσιμου για πολλούς συνανθρώπους μας αγαθού, πάντα υπο την αιγίδα της “Κίτρινης Αποστολής”.

“Αρχής γενομένης από την πρεμιέρα της ομάδας μας το Σάββατο 8/10 στον αγώνα με τον Αρκαδικό, καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν τη νέα εθελοντική αυτή προσπάθεια ανθρωπιάς. Κρατώντας κάτι τοσο "μικρό" (όπως ένα κουτί μακαρόνια, ρούχα, γάλατα κ.ο.κ) προσφέρετε χαρά και μάλιστα τόσο μεγάλη σε συναθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Σας περιμένουμε όλους να ζεστάνουμε τα..παρκέ αλλά και τις καρδιές μας με αγάπη για μια ιερή κίτρινη αποστολή και με μια συνεργασία που ελπίζουμε οτι θα γίνει θεσμός για την ομάδα μας και για την Κίτρινη Αποστολή”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του “Ηράκλειο”.

Τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ και μέλος του διοικητικού της συμβουλίου Μπάμπη Μαρκάκη όρισε η ΕΟΚ ως εκπρόσωπό της στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κερδίζοντας χθες τον Κολοσσό με 99-48 και τον ΠΑΟΚ με 88-69 αντίστοιχα. Σήμερα (6.30μ.μ.) παίζει η ΑΕΚ με τον Κόροιβο.