Με ερωτηματικά σε ό,τι αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος ξεκινά και αυτή η εβδομάδα για τον ΟΦΗ. Μετά το χθεσινό ρεπό η ομάδα επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς χωρίς κανείς να γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα ή όχι με τον ΟΦΗ πάντως να έχει φροντίσει για να μην πάει χαμένο ένα ακόμα Σαββατοκύριακο.

Έτσι λοιπόν κλείστηκε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει οριστικά ούτε το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Football league καθώς ο ΟΦΗ συφώνησε με τον ΑΟΧανιά για ένα φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 5.30μμ.
Ο ΑΟΧανιά θα αγωνιστεί και αυτός στο πρωτάθλημα της Football league, οπότε θα είναι ένα ακόμη χρήσιμο τεστ για συμπεράσματα.

Ακόμα και σε περίπτωση πάντως που υπάρξει απόφαση για έναρξη του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΟΦΗ είναι έτοιμοι για το ματς με τον Κισσαμικό. Θεωρείται ωστόσο δύσκολο με τις υπάρχουσες συνθήκες να γίνει σέντρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης είναι η 9η Οκτωβρίου.
Από σήμερα ο ΟΦΗ επιστρέφει στις προπονήσεις με τα προβλήματα να έχουν μειωθεί στο ελάχιστο
ενώ την προσεχή Τετάρτη θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, με τον Ηρόδοτο στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια βρίσκεται και ο Μπουρσέλης και ο μόνος που συνεχίζει να είναι απών είναι ο Νάστος.

Ισόπαλη (2-2) η Κ19 του ΟΦΗ

Ισόπαλη (2-2) με τον Ρωμανό στο γήπεδο της Ελιάς, αναδείχθηκε η Κ19 του ΟΦΗ, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της. Τα γκολ για την δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ, σημειωσαν ο Ρεμούνδος και ο Νηστικάκης.
«Σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού πήγαμε καλά, σε ένα άλλο ήμαστε μέτριοι. Δουλεύουμε στο να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας» ανέφερε ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ, Βασίλης Πλεσίτης. Η Κ19 του ΟΦΗ προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, που θα είναι με τον Κεραυνό την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου για το Κύπελλο ΕΠΣΗ”.

Σεμινάριο για τους μικρούς

Με την επιμέλεια του καθηγητή διαιτησίας Μιχάλη Γαρεφαλάκη, η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ διοργάνωσε σεμινάριο διαιτησίας στο κλειστό του ΒΑΚ, προκειμένου να υπάρξει πληρέστατη ενημέρωση για τους νέους κανονισμούς. Η συμμετοχή από τον ΟΦΗ ’94, τα παιδιά της Ακαδημίας και τους γονείς ήταν μαζική, με την Επιτροπή Ακαδημίας να εκφράζει την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση σε τέτοιου είδους επιμορφωτικές πρωτοβουλίες.