Συναυλία του συγκροτήματος «Αρμός» με τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Κιαγιαδάκη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 9 το βράδυ, στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις».

Η βράδιά περιλαμβάνει τραγούδια από τη δισκογραφία των «Αρμός» αλλά και ξεχωριστές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών μεγάλων Ελλήνων μουσουργών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου θα γίνουν δεκτά τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου σε άπορους συμπολίτες μας.

Το συγκρότημα είναι γνωστό για το ιδιαίτερο μεσογειακό ύφος αλλά και την πρωτότυπη και μεστή χρήση παραδοσιακών και σύγχρονων ηχοχρωμάτων.

Έχοντας στις αποσκευές τους ήδη τρία άλμπουμ και συνεργασίες με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες, οι Αρμός θα μας παρουσιάσουν ζωντανά τα τραγούδια από τις δισκογραφικές δουλειές “Αμόνι και Νερό” (2007), “Άνεμοι και Παλίρροιες” (2010) αλλά και από το πρόσφατο νέο δίσκο τους με τίτλο “Μια σταγόνα Φως”, η όποια κυκλοφορεί από την Universal/Minos-Emi και μεταξύ των άλλων τραγουδιών περιλαμβάνει τρία τραγούδια (δυο ανέκδοτα κι μια επανεκτέλεση) σε μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και στίχους του Άλκη Αλκαίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θάνος Μικρουτσικος τούς έχει χαρακτήρισει πολύ ταλαντούχους συνθέτες που διευρήνουν τα μουσικά όρια και που ανοίγουν ένα παράθυρο στο μέλλον...

Οι Αρμός είναι οι:

Λευτέρης Μουρτζάκης στο τραγούδι,

Μάνος Σμαργιανάκης στο τραγούδι και την κιθάρα και Απόστολος Ξυριτάκης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις.