Στον αγώνα με την Ρόδο στρέφει από σήμερα την προσοχή του ο Εργοτέλης. Οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν μετά το χθεσινό ρεπό και μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Κυριακάτικο ματς , το οποίο είναι το πρώτο επίσημο την φετινή χρονιά στην έδρα τους.

Αυτό δίνει και ένα ξεχωριστό χρώμα σε αυτή την αναμέτρηση με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν και αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Τα κίνητρα άλλωστε είναι πολλά για τον κόσμο. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι, η σπουδαία νίκη επί της Προοδευτικής, οι βραβεύσεις των πρώην παραγόντων με το μήνυμα που θέλει να περάσει η διοίκηση να είναι η ενότητα και ομοψυχία αρκούν για να προσελκύσουν τους φιλάθλους στο γήπεδο. Όπως άλλωστε τόνισε προχθές στη δήλωση του ο κ. Βρέντζος κανένα ματς δεν είναι εύκολο και η παρουσία του κόσμου δίνει ώθηση στην ομάδα να ξεπερνάει τα εμπόδια.

Η ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο έχει να αντιμετωπίσει μόνο το πρόβλημα του Κατσικοκέρη που κληρονόμησε τον τραυματισμό στα πλευρά στο παιχνίδι με την Προοδευτκή. Ακόμα κι αν δεν παίξει ο έμπειρος επιθετικός ο Εργοτέλης έχει τις λύσεις για να καλύψει το κενό. Στο φιλικό με τον Ερμή τόσο ο Καιμακαμούδης όσο και ο Πόι έδειξαν ότι είναι σε θέση να προσφέρουν αντικαθιστώντας τον αρχηγό. Πάντως οριστικές εξελίξεις με τον Κατσικοκέρη θα υπάρξουν από αύριο καθώς δεν έχει αποκλειστεί εντελώς η συμμετοχή του με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι σε βάρος του. Οι επιλογές που θα έχει για το κυριακάτικο παιχνίδι ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα είναι περισσότερες καθώς στην διάθεση του πλέον βρίσκεται και ο Γκοτσούλιας που είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα και είχε μείνει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της πρεμιέρας ενώ όσο περνάει ο χρόνος προσαρμόζονται και οι υπόλοιποι που ήρθαν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Ο τεχνικός του Εργοτέλη έχει λύσεις αν και δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με το πρώτο ματς. Αυτό που θέλει είναι η ομάδα του πέραν της ουσίας να μπορέσει να παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Αυτή την φορά σε αντίθεση με την πρεμιέρα όπου υπήρχε το άγχος, η δυσκολία του εκτός έδρας και το πλαστικό γήπεδο υπάρχουν οι προυποθέσεις για να γίνει αυτό και να ικανοποιηθεί και ο κόσμος.

Συναγερμός λοιπόν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο για την πρώτη….παράσταση εντός έδρας ενώ την ίδια ώρα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και στον Εργοτέλη ελπίζουν ότι με τις εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα ο κόσμος θα αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια που γίνεται φέτος.