Εύκολη πρόκριση πήρε ο Ηρόδοτος χθες στους Βόρρους επικρατώντας με 5-1 επί της, Φαιστού. Στο 13΄′ ο Μυλωνάς άνοιξε το σκορ ενώ μόλις ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2. Στο 37΄ ο Μπερνιδάκης πέτυχε το 0-3 ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με τον Σάββα Καρταλιανάκη δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρόδοτος κατάφερε να σημειώσει δύο ακόμα γκολ με τον Ζαφείρη στο 77′ και τον Μπάμπη στο 90ʼ για να γίνει έτσι το τελικό 1-5

ΦΑΙΣΤΟΣ: Σωπασής, Γιαννακάκης, Σκαντζάκης, Κεφαλάκης, Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Γ.Γ., Καραλάκης (60΄′ Βαθιανάκης), Κρασαγάκης(60΄′ Τάρε), Μερκουλίδης, Καρταλιανάκης Σ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Μήτρου Β., Φράγκος(65΄′ Παναγιωτάκης), Παρθενιάδης, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Κεφαλούκος, Μυλωνάς, Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης(73΄′ Ζαφείρης), Μήτρου Ν.(77΄′ Καργιωτάκης), Μπάμπης

Ο ΑΟΤ

Ο ΑΟΤ επιβλήθηκε της Πυργιώτισσας με 3-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο ΑΟΤ προηγήθηκε με δυο γκολ των Χριστοδουλάκη, Λιονάκη στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη ήρθε ένα ακόμα γκολ από τον Λιονάκη ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το 0-3.

Ο Ηρακλής Ν.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ πανηγύρισε η ομάδα του Ηρακλή Νιπιδιτού, καθώς επικράτησε με 6-1 της Δαμάστας στα Ρουσσοχώρια. Ο Ηρακλής Νιπιδιτού πήρε το προβάδισμα στο 7ʼ με τον Βασιλάκη ενώ το 2-0 έγινε από τον Ραφαέλο. Στο 31` ο Βασιλάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-0.

Η Δαμάστα έμεινε με δέκα παίκτες στο 29ʼ, καθώς αποβλήθηκε ο Ρουμπάκης Γ.

Στο 50ʼ ο Ραφαέλο με πλασέ έκανε το 4-0, και στο 65ʼ ο ίδιος παίκτης πέτυχε χατ – τρικ, κάνοντας το 5-0. Το 6-0 έγινε από τον Πατραμάνη με την Δαμάστα να πετυχαίνει το γκολ της τιμής με τον Γκίνη για το τελικό 6-1.

Η Γόρτυς

Στο τέλος πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ η Γόρτυς κερδίζοντας τον Δωριέα στο Καστέλλι με 4-1.

Η Γόρτυς άνοιξε το σκορ στο 27ʼ με πέναλτι του Κορδονούρη. Στο 75ʼ ο Δωριέας ισοφάρισε, με τον Μανωλαράκη σε 1-1.

Ο Αραβιστάνης με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 82ʼ έκανε το 1-2, ο Ποντίκαλης στο 83ʼ το 1-3 και ο Τζέρτζι στο 90ʼ το τελικό 1-4.

Με Πετρουλάκη

Με χατ – τρικ του Πετρουλάκη ο Δίας κέρδισε τον Ερμή Ατσαλένιου με 3-0. Ο Πετρουλάκης ήταν σε καλή μέρα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη-πρόκριση με ένα γκολ στο πρώτο και δυο στο β΄ ημίχρονο.

Ο Δαίδαλος

Με σκορ 4-2 πέρασε από το Μαρτινέγκο ο Ελλάνιος Δαίδαλος, κερδίζοντας τον Τηγανίτη και περνώντας παράλληλα στην δεύτερη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Ο Ελλάνιος Δαίδαλος, προηγήθηκε με πέναλτι του Νταουσιάνη (0-1). Το 0-2 έγινε στο 21ʼ από τον Τουφεξή. Ο Τηγανίτης μείωσε με τον Θεοδωράκη σε 1-2.

Στο 70ʼ έγινε το 1-3 με τον Τουφεξή στο 80΄ το 2-3 με τον Τζιουβάρα και στο 87′ το 2-4 με τον Γούλα.