
Έχοντας μάθει πλέον το πρόγραμμά του στο νέο πρωτάθλημα της Γʼ Εθνικής, ο Εργοτέλης μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, περιμένοντας και την τελευταία μεταγραφική προσθήκη για την αμυντική του γραμμή, μετά την απόκτηση του Πόι. Οι «κιτρινόμαυροι» θα μεταβούν αύριο στα Χανιά για τη φιλική «ρεβάνς» με το ΙΝΚΑ που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Μουρνιών (6μμ), την ίδια ώρα που η διοίκηση σε συνεργασία με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ψάχνουν για κάποια σπέσιαλ περίπτωση στα μεταγραφικά.
«Ενδεχομένως να κάνουμε μια ακόμα κίνηση στην άμυνα. Θα εξαρτηθεί από το αν βρούμε κάτι καλύτερο από τους παίκτες που έχουμε. Νομίζω ότι ήδη έχουμε πάρει πολύ καλούς παίκτες οι οποίοι είναι υψηλότερης κατηγορίας και είμαστε σχεδόν πλήρεις.
Η ομάδα μας θα μπορούσε να σταθεί άνετα ακόμα και στη Βʼ Εθνική”, τόνισε ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος που εκπροσώπησε το σωματείο στην κλήρωση του πρωταθλήματος που έγινε στο Ρίο. Ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη, σχολιάζοντας την κλήρωση έκανε λόγο για δύσκολο ξεκίνημα και δύσκολο φινάλε ωστόσο εξέφρασε την σιγουριά του ότι το τοπικό συγκρότημα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις:
“Η κλήρωση γενικά δεν είναι καλή, καθώς ξεκινάμε με ένα πολύ δύσκολο ματς σε μια δυνατή έδρα απέναντι σε μια φιλόδοξη ομάδα όπως είναι η Προοδευτική η οποία επιστρέφει στη Γʼ Εθνική με πολύ ενθουσιασμό. Έχουμε γενικά στις πρώτες αγωνιστικές κάποια δύσκολα ματς, όντας και μια καινούργια ομάδα. Εγώ κοιτάω και τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές κι εκεί επίσης θα έλεγα ότι δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά γενικά αυτά θα φανούν στην πορεία.Νομίζω ότι η ομάδα μας όταν θα πρέπει θα είναι απολύτως έτοιμη για να κάνει αυτό για το οποίο χτίστηκε, δηλαδή να πάρει το πρωτάθλημα».
Κυκλοφορούν
τα διαρκείας
Την προσεχή Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας του Εργοτέλη και θα ολοκληρωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους από τη γραμματεία του Συλλόγου στο Μαρτινέγκο, Δευτέρα9π.μ.-Σάββατο 9-10μμ (τηλέφωνο 2810-222246). Υπενθυμίζουμε ότι οι τιμές τους είναι για τη Θύρα 20 (yellow black) 50 ευρώ, για τη Θύρα 1 (silver) 100 ευρώ και για τα δερμάτινα καθίσματα της Θύρας 1 (gold) 200 ευρώ.
*Η οικογένεια του Εργοτέλη συλλυπείται θερμά τον φροντιστή της ομάδας Σβέτλοζαρ Γκοσποντίνοφ και τους οικείους του, για τον θάνατο του πατέρα του, Δίμο.

