
Σιγά σιγά ενσωματώνεται στον ΟΦΗ ο Πάτρικ Βουό που μπορεί να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί από την ομάδα του Ηρακλείου αλλά άγεται και φέρεται ουσιαστικά ως ποδοσφαιριστής της.
Ο 29χρονος ιβοριανός επιθετικός που βρίσκεται από την Τρίτη στο Ηράκλειο, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και σήμερα θα γίνει και επίσημα μέλος του ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια (ίσως και χθες βράδυ να “έπεφταν” οι υπογραφές).
Ο Νίκος Νιόπλιας ήθελε χθες να πάρει μια πρώτη εικόνα από την αγωνιστική κατάσταση του Βουό, πάνω στον οποίο θα στηρίξει το επιθετικό πλάνο της ομάδας, ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν την εγκατάσταση του ποδοσφαιριστή στην πόλη μας, ανέβαλαν για σήμερα το πρωί την πρώτη του προπόνηση στο ΒΑΚ.
Στο μεταξύ, με τρεις απόντες συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΟΦΗ. Ο Μίκιτς, που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, έκανε θεραπεία και γυμναστήριο (δεν υπεβλήθη τελικά σε μαγνητική) όπως και ο Κοιλιάρας για ένα χτύπημα που έχει στον έσω πλάγιο. Ο Χίσι έτρεξε μόνος του κι έδειξε ότι σε μία με δυο μέρες θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.
Ο Πορτογάλος Μασάδο προπονήθηκε ξανά σε φουλ ρυθμούς, έπαιξε και στο προπονητικό δίτερμα κι έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες. Πιθανότατα λοιπόν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο τουρνουά των Αρχανών.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα).
• Δυο ακόμα φιλικά προετοιμασίας ανακοίνωσε ο ΟΦΗ για τον Σεπτέμβριο. Αντίπαλος θα είναι ο ΑΟΧανιά, με τον οποίο ο ΟΦΗ θα αναμετρηθεί και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.Το πρώτο φιλικό θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου στα Χανιά και το δεύτερο στις 17/9 στο Γεντί Κουλέ. Ο ΟΦΗ θα δώσει ένα ακόμα φιλικό το διήμερο 3-4 Σεπτεμβρίου και για να το οριστικοποιήσει θα περιμένει την κλήρωση του Κυπέλλου, ενώ το αν θα κάνει άλλα φιλικά ματς, θα εξαρτηθεί απ τα αν η σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου, όπως έχει προγραμματιστεί.
• Φιλική ήττα με το χορταστικό 5-4 γνώρισε η Κ-19 του ΟΦΗ από τον Αλμυρό, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες στο γήπεδο του Γαζίου.Τα «πιτσιρίκια» του ΟΦΗ στάθηκαν αρκετά καλά, ικανοποιώντας τον Βασίλη Πλεσίτη. Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Koκολογιάννης, Νηστικάκης, Καλαιτζάκης και Ψαρράς ενώ για τον Αλμυρό σκόραραν οι Απλαδάς Η., Στρατήγης Α. από δύο γκολ και ο Αθουσάκης.

