Με την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Γιώργου Βασιλειάδη ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε εκτός απροόπτου τις μεταγραφές του για τη νέα σεζόν. Ο Βασιλειάδης είναι ο 18ος παίκτης που προστέθηκε στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων το οποίο θα συμπληρωθεί κατά πάσα πιθανότητα και με τρείις-τέσσερις μικρούς από τις Ακαδημίες, από τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στην αποστολή της ομάδας στο ΚαΪμακτσαλάν. Ο Βασιλειάδης αποκτήθηκε για να κλείσουν οι θέσεις των τερματοφυλάκων.

Ο ύψους 1,90 τερματοφύλακας, γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1996 και βγήκε από τις Ακαδημίες της Βέροιας, με την οποία ομάδα έγινε επαγγελματίας το 2014, στα 18 του χρόνια, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα Νέων.

Ο Βασιλειάδης αγωνίστηκε στο β` ημίχρονο του φιλικού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και χθες ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο Βασιλειάδης «πιθανότατα αποτελεί την τελευταία μεταγραφή της ομάδος μας για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο”.

Ο νεαρός γκολκίπερ στην δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα της ομάδας μετά την οριστική συμφωνία με τον Εργοτέλη τόνισε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που πλέον ανήκω κι εγώ στην οικογένεια του Εργοτέλη. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει, στην Super League. Ο Εργοτέλης δεν ανήκει στη Γ’ Εθνική, θα είμαστε περαστικοί από αυτήν την κατηγορία».

Ουσιαστικά με τον Βασιλειάδη μεταγραφές…τέλος για τον Εργοτέλη εκτός κι αν ο Γιάννης Χατζηνικολάου διαπιστώσει κενά στην διάρκεια της προετοιμασίας. Το μπαλάκι πλέον περνάει από την διοίκηση στην τεχνική ηγεσία καθώς φέτος έγιναν πολύ καλές κινήσεις με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες.

Το ρόστερ στηρίζεται ως επί το πλειστον σε Έλληνες παίκτες ενώ συμπεριλαμβάνονται δυο Βραζιλιάνοι (Μισέλ, Καλέ) και ένας Ουριουγουανός (Λεάλ). Ο τεχνικός του Εργοτέλη καλείται να φτιάξει μια ομάδα με χημεία με μοναδικο στόχο την άνοδο στην Β’ Εθνική. Στο μεταξύ η προετοιμασία συνεχίζεται και αύριο ο Εργοτέλης θα δώσει το δεύτερο φιλικό στην Πτολεμαίδα με τον Εορδαϊκό.



Τη Δευτέρα οι γυναίκες

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 18:00 στο Μαρτινέγκο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο των γυναικείων ομάδων ποδοσφαίρου του Συλλόγου (Νέες Εργοτέλη και Γ.Σ. Εργοτέλης). Από τον Σύλλογο καλούνται όλες οι αθλήτριες να δώσουν το «παρών», σε διαφορετική περίπτωση όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση θα υπάρξουν αγωνιστικές συνέπειες για οποιαδήποτε αδικαιολόγητη απουσία. Οι γυναικείες ομάδες θα λειτουργήσουν φέτος υπό τη διοίκηση του Ερασιτέχνη καθώς και τη νέα διοίκηση των Νέων, η οποία θα εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές. Καθοριστικό ρόλο στη στελέχωση και οργάνωση των γυναικείων ομάδων θα έχει ο γενικός αρχηγός της αντρικής ομάδας Βαγγέλης Κουτσάκης, ο οποίος υπήρξε προπονητής της γυναικείας ομάδας μας από το 2001 έως το 2007 και των Εθνικών ομάδων Γυναικών-Νεανίδων-Κορασίδων από το 2008 έως το 2014.