«Άντε να λύσουμε» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Αρκαλοχωρίου, οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Ζουγανέλης.

Για μία ακόμα φορά το Ανοιχτό Θέατρο Αρκαλοχωρίου φιλοξενεί συναυλίες ποιότητας και αγαπημένες παραστάσεις για το ευρύ κοινό.

Παπακωνσταντίνου και Ζουγανέλης, με εκρηκτικά ανατρεπτικό χιούμορ επί σκηνής, αλλά και μια πλούσια δισκογραφία παρουσιάζουν παλιά και αγαπημένα κομμάτια, σχολιάζουν την επικαιρότητα και δίνουν το δικό τους στίγμα, έτσι όπως έχει αποτυπωθεί μέσα από μια διαδρομή σαράντα χρόνων.

Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες δεν χρειάζονται συστάσεις. Έχουν συστηθεί μόνοι τους μέσα από το σαραντάχρονο έργο τους και θα μοιραστούν για πολλοστή φορά αυτό το καλοκαίρι την ίδια σκηνή.

Τους ενώνουν κοινές εμφανίσεις και τραγούδια. Από το «Φοβάμαι» και τον «Τρελό» μέχρι και τη «Στέλλα» οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Ζουγανέλης μοιράζονται διαχρονικά κομμάτια, που έχουν το δικό τους ακουστικό και ανατρεπτικό αποτύπωμα, πάνω στην ελληνική μουσική σκηνή.

Με το εφηβικό ταμπεραμέντο του ο αιώνια έφηβος Βασίλης και με το καυστικό χιούμορ του ο Γιάννης, ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους, σε μια παράσταση που αγαπήθηκε όσο καμία.

Ο καθένας τους θα ενεργήσει αυτόνομα παράλληλα πάνω στη σκηνή και θα παρουσιάσει τραγούδια σταθμούς, που έχουν σημαδέψει την παράλληλη πορεία τους.

Τιμές εισιτηρίων: Ανέργων- φοιτητών- Αμεα 12?, Προπώληση: 12?, Ταμείο 14?

Οι συντελεστές:

Πιάνο / keyboards: Ανδρέας Αποστόλου

Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης

Drums : Στέφανος Δημητρίου

Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη

Κιθάρες –πνευστά: Γιάννης Αυγέρης

Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος

Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας

Ενορχήστρωση : Ανδρέας Αποστόλου

Επιμέλεια οπτικού υλικού: Πάνος Ζενίδης

Οργάνωση παραγωγής: STRAY MUSIC