Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για μία 25χρονη φοιτήτρια η σύντομη σχέση που είχε συνάψει με 30χρονο Ρεθυμνιώτη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο καρναβάλι του Ρεθύμνου και αμέσως έγιναν ζευγάρι. Στην αρχή όλα ήταν καλά, πολύ γρήγορα όμως η κοπέλα άρχισε να δυσανασχετεί από τη συμπεριφορά του συντρόφου της καθώς, όπως υποστηρίζει, ήταν πολύ καταπιεστικός και ενίοτε απειλητικός.

Μετά από τέσσερις μήνες σχέσης, η 25χρονη πήρε την απόφαση να τον χωρίσει, γεγονός που δεν μπορούσε να δεχτεί ο 30χρονος.

Εκείνος επιθυμούσε επανασύνδεση και ήταν πολύ επίμονος για να τα ξαναβρούν. Την έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνα για να τη μεταπείσει. Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι η κοπέλα ήταν ανένδοτη, άρχισε να την απειλεί ότι θα στείλει σε όλους τους συγγενείς και τους φίλους της φωτογραφίες από τις πολύ προσωπικές τους στιγμές, τις οποίες είχε τραβήξει όσο ήταν ζευγάρι και εκείνη θεωρούσε ότι τις είχε διαγράψει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 30χρονος δεν έμεινε μόνο στα λόγια.  Δημιουργούσε στο Facebook ψεύτικα προφίλ και μέσω αυτών έστελνε διάφορα μηνύματα και φωτογραφίες σε οικεία πρόσωπα της κοπέλας.

Στον αδελφό της φέρεται να έστειλε μάλιστα μήνυμα ότι δήθεν η 25χρονη είναι έγκυος, ενώ τα ίδια έλεγε και στη μητέρα της καθώς έπαιρνε τηλέφωνα άλλοτε στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού τους, άλλοτε στο κινητό της.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 25χρονη τού ζήτησε να σταματήσει να τη διασύρει και να προσβάλει βάναυσα την προσωπικότητα της διαφορετικά θα κατέφευγε στην Αστυνομία.

Εκείνος όμως συνέχισε να στέλνει φωτογραφίες σε άτομα του οικείου περιβάλλοντός της.

Τότε πλέον αποφάσισε να ζητήσει τη συνδρομή της Ασφάλειας Ηρακλείου κάνοντας και σχετική καταγγελία.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Ρέθυμνο όπου ζει.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη και άνευ δικαιώματος μετάδοση, ανακοίνωση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε μη δικαιούμενα πρόσωπα κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την Παρασκευή, 12 Αυγούστου.

Από την πλευρά της υπεράσπισης αναμένεται να προσκομιστούν ιατρικά έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο 30χρονος παρακολουθείται από ψυχολόγο.