Το καλοκαίρι βρίσκεται στις … μεγάλες του ζέστες και όλοι προσπαθούν να αποδράσουν στις παραλίες για λίγη δροσιά. Στη ΓΕΗ ωστόσο η δροσιά ήρθε απο τις κλήσεις αθλητριών και αθλητών της στις εθνικές ομάδες των αθλημάτων τους. Πρόκειται για νέα και υποσχόμενα παιδιά που συνεχίζουν την παράδοση του τοπικού σωματείου για την παραγωγή ταλέντων. Αναλυτικά οι ευχάριστες κλήσεις για τη ΓΕΗ ανά άθλημα:

Στίβος

Οι Άννα και Ειρήνη Βασιλείου συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ και η Ειρήνη είναι μέλος της Ολυμπιακής ομάδας του Ρίο.

Ξιφασκία

Ο Μάριος Γιακουμάτος είναι επίλεκτο μέλος της Εθνικής ομάδας ξιφασκίας ανδρών στη σπάθη ενώ ο Μάρκος Χρυσοφάκης κλήθηκε στην Εθνική εφήβων (σπάθη) και η Γιούλη Παρασύρη στην Εθνική νέων γυναικών.

Βόλεϊ

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος είχε εξαιρετική παρουσία με την Εθνική ομάδα παμπαίδων στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Σερβίας και μάλιστα χθες βράδυ αγωνίστηκε στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Τουρκία. Παράλληλα ο Βαγγέλης Σταυρακάκης κλήθηκε στην προεθνική παμπαίδων και η Νίκη Απλαδά στην προεθνική παγκορασίδων.

Το Δ.Σ. της ΓΕΗ συγχαίρει με ανακοίνωσή του τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές τους και φυσικά τους γονείς τους που τους στηρίζουν. “Οι ευχές μας τους συνοδεύουν για συνεχείς επιτυχίες και διακρίσεις στον καθαρό και άσπιλο αθλητισμό και για υγεία στη ζωή τους”.