Πρώτο δείγμα θετικό για τον ΠΟΑ ο οποίος επικράτησε με 6-0 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κεραυνό, σε ένα ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη.

Οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν σοβαροί και ευδιάθετοι και κέρδισαν με 6-0 την θυγατρική τους ομάδα, με τον Βασίλη Κρασανάκη να χρησιμοποιεί την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών του. Με κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι ο Τριανταφύλλου πέτυχε δυο γκολ ενώ το πρώτο τους γκολ με την φανέλα του ΠΟΑ σημείωσαν έστω και σε φιλικό οι Αμπντουραχμάνι, Σταθόγλου. Τα άλλα δυο γκολ σημειώθηκαν από τους Καρβελά, Μπουτσάκη.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Βασίλης Κρασανάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας του τονίζοντας πως ήταν μία ευκαιρία να «λυθούν» τα πόδια των ποδοσφαιριστών του, ενώ από την άλλη ο Κυριάκος Πετράς στάθηκε ιδιαίτερα στην διαφορά δυναμικότητας συμπληρώνοντας πως έμεινε ευχαριστημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών του.

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Πετράκης, Χαρίτος, Βρεττός Κ., Καρβελάς, Πετράς, Σταθόγλου, Μπουτσάκης, Ρουμπάκης, Αμπντουραχμάνι, Τριανταφύλλου Έπαιξαν και οι: Ματαλλιωτάκης, Χαραλαμπάκης, Αραβιάκης, Παπαδομιχελάκης, Φραγκιαδάκης, Ντραγκόντι, Μαραγκάκης, Χατζηανδρέου, Γιαννόπουλος, Χατζάκης,

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Ζαργκλής, Νατσάκος, Λυδάκης, Γιαλυτακης, Ανδρικάκης, Λέλεκας, Ξυλούρης, Δούκας, Μακρυγιαννάκης, Μαυρής, Κενδριστακης Έπαιξαν και οι: Ρουμπακης, Εργαζάκης, Κουκάκης, Κοκορέλιας, Μακρυγιαννάκης, Μπιρμπίλης, Χρονάκης, Τιγκίρης, Λιλος, Εκχοσου, Κουγιουμτζακης, Τζαβλάκης, Κορνεδακης, Γαιτανοπουλος, Λέλεκας, Χριστοφής, Λουμπάκης.