Μεταγραφικές «βόμβες» για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, η οποία στοχεύει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Πρώτο βήμα ήταν η επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη, ο οποίος συνεχίζει το πετυχημένο του έργο στον ΟΦΗ.

Σειρά πήραν οι μεταγραφές, με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει την απόκτηση επτά αθλητών, κάποιοι από τους οποίους, προέρχονται από μεγαλύτερες κατηγορίες, ακόμα και από την Α1, όπως ο διεθνής ακραίος Δημήτρης Χατζηλιάδης, που ήταν πέρσι βασικός στον Ηρακλή και ο Ελληνοσέρβος ακραίος Τσέντομιρ Ίλιτς που έπαιζε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και παλαιότερα στην ΑΕΚ.

«Η ομάδα του ΟΦΗ, αλλάζει επίπεδο με τις μεταγραφές που έχουμε κάνει και θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Με τον Δημήτρη Ζλατιλίδη έχουμε άριστη συνεργασία. Πέρσι η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία, θελουμε να βαδίσουμε μαζί τα επόμενα χρόνια» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δανδάλης.

Αναλυτκά οι μεταγραφές του ΟΦΗ:

•Χατζηλιάδης Δημήτρης 29 ετών, ακραίος από Ηρακλή

•Καπίρης Θωμάς 30 ετών, ακραίος από Λαμία

•Ιλιτς Τσέντομιρ 28 ετών, διαγώνιος από Εθνικό Αλεξ.

•Δημητρούδης Γιάννης 30 ετών, πασαδόρος από ΓΕΑ Αλεξανδρούπολης

•Τεφτσής Μιχάλης 28 ετών, λίμπερο από ΟΠΕΡ

•Αρχοντούδης Σταύρος 38 ετών, ακραίος από ΓΕΑ Αλεξανδρούπολης

•Μαριάτος Δημήτρης 22 ετών, κεντρικός από ΓΕΗ