To 1o Mellon Run είναι γεγονός. Ο σύλλογος ΑμΕΑ Νότιας Κρήτης συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη χορηγών, εθελοντών αλλά και του Δήμου Φαιστού την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, αγώνες δρόμου για καλό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου και των παιδιών που βρίσκονται υπό την αιγίδα του.
Η μεγάλη διαδρομή των 16 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει από τα γραφεία του συλλόγου, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης, θα συνεχιστεί με το γύρο του Φράγματος της Φανερωμένης και θα καταλήξει πάλι στα γραφεία του συλλόγου. Μια διαδρομή που περιλαμβάνει τρέξιμο στην άσφαλτο αλλά και σε χωματόδρομο, μέσα στη φύση.
Η δεύτερη διαδρομή των 6 χιλιομέτρων μπορεί να ολοκληρωθεί με τρέξιμο ή ακόμα και με πεζοπορία για εκείνους που προτιμούν να περπατούν και να απολαμβάνουν τη φύση. Τέλος και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε μια διαδρομή ενός χιλιομέτρου προς την ίδια κατεύθυνση.
“Το κόστος συμμετοχής στους αγώνες είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει το μπλουζάκι του αγώνα, τον αριθμό συμμετοχής και το chip χρονομέτρησης. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής και τον τρόπο κατάθεσης των χρημάτων, στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.mellonkriti.gr.

