Ο Μυλοπόταμος και η Κρήτη θρηνούν για έναν ακόμα νέο που χάθηκε άδικα στην άσφαλτο. Ο λόγος για τον 22χρονο φοιτητή Γιάννη Αρκαδιανό, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο όχημα, στο ύψος του Εσταυρωμένου Ρεθύμνου. Από την σύγκρουση σοβαρά τραυματίστηκαν και τα δύο άτομα τα οποία επέβαιναν στο δεύτερο όχημα.

Ο Γιάννης σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Με καταγωγή από τον Κάλυβο Ρεθύμνου, η οικογένειά του διέμενε στο Πέραμα.

Η είδηση του τραγικού θανάτου του 22χρονου παλικαριού έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε τόσο άδικα και τόσο πρόωρα, πριν προλάβει να ανοίξει τα φτερά του.

Ήταν ένα παιδί γεμάτο όνειρα, η χαρά της ζωής. Λίγο καιρό πριν φίλος του είχε σχολιάσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Παρ’ όλα τα προβλήματα της ζωής, ο Γιάννης τα αντιμετωπίζει όλα με δύναμη και αισιοδοξία».

Και όμως αυτό το χαμογελαστό παλικάρι δεν ζει πια ανάμεσα μας. Μία μονάχα στιγμή, ένα δευτερόλεπτο αρκεί για να γίνει το κακό, να καταρρεύσουν ζωές και να μαυροντυθούν οικογένειες…Το αίμα από την «σφαγή» στους δρόμους της Κρήτης δεν προλαβαίνει να στεγνώσει…

Δεν περνάει εβδομάδα που να μην θρηνήσουμε έναν ακόμα νέο άνθρωπο που έσβησε άδοξα και βίαια στον ανθό της νιότης του.