Ματωμένη επιστροφή για δύο νέους από διασκέδαση: Νεκρή η 18χρονη - Τραυματίας ο φίλος της

Συγκλονίζει την κοινωνία της Μεσαράς η νέα τραγωδία που γράφτηκε στην άσφαλτο με θύμα την 18χρονη Πέλλα Κουτεντάκη από τις Μοίρες. Ο 20χρονος φίλος της και οδηγός του μοιραίου οχήματος έχει τραυματιστεί και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυκτερινή έξοδο τους. Μόλις ένα χιλιόμετρο έξω από το Τυμπάκι με κατεύθυνση προς Μοίρες, ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι. Υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του τιμονιού, μπήκε αριστερά στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει με δύναμη σε μία ελιά.

Κάποιες πληροφορίες, οι οποίες ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται επισήμως από την Τροχαία Ηρακλείου, αναφέρουν ότι ο οδηγός επιχείρησε ενδεχομένως να αποφύγει ένα σκυλί που πετάχτηκε στο δρόμο του.

Η 18χρονη Πέλλα υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη διαδρομή για το Κέντρο Υγείας Μοιρών εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, συγγενείς και φίλους.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, οι γονείς της κατέρρευσαν ψυχολογικά, ανήμποροι να πιστέψουν πώς από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν τον άγγελο τους.

Η Πέλλα ήταν ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, με πολλά όνειρα για την ζωή. Είχε μόλις τελειώσει τις Πανελλήνιες και σκεφτόταν τα επόμενα βήματα για το μέλλον της. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνη.

Η οικογένεια της κατάγεται από τις Καμάρες-ήταν ανιψιά του βουλευτή της Ν.Δ Λευτέρη Αυγενάκη-διέμενε όμως στις Μοίρες. Από χθες τα ξημερώματα οπότε και έγινε γνωστή η τραγωδία, θρηνεί ολόκληρη η Μεσαρά που καλείται σε κλίμα οδύνης και συντριβής να πει το τελευταίο αντίο σε έναν ακόμα νέο άνθρωπο.

Η Πέλλα ήταν πολύ χαρούμενο και αγαπητό παιδί. Όπως την περιγράφουν φίλοι της, ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, η ψυχή της παρέας, δοτικός άνθρωπος. Με τα καλύτερα λόγια μιλούν οι καθηγητές και οι συμμαθητές της που δακρύζουν για τον άδικο και πρόωρο θάνατο της.

Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook φίλοι της δηλώνουν συντετριμμένοι από τον θάνατο της. Παιδιά με τα οποία μεγάλωσαν μαζί, μοιράστηκαν χαρές και λύπες και είχαν κοινά όνειρα, λυγίζουν από τον πόνο.

«Τόσα χρόνια, τόσες αναμνήσεις, τόσα γέλια, τόση αγάπη, τόσος πόνος..όλη η παρέα μία αλυσίδα..γιατί να σπάσει…Πελιώ μας αγαπημένη μας, μοναδική μας» είναι τα σπαρακτικά λόγια στενής φίλης της. Οι περισσότεροι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα την ξαναδούν ζωντανή. «Όχι εσύ, όχι..στείλε μου μήνυμα και πες μου ότι είσαι καλά» γράφει ένας άλλος φίλος της.

Η κηδεία της Πελαγίας Κουτεντάκη θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Μοιρών.