Αν και η Κριμίλη έκανε πράματα και θαύματα (28 πόντους με 5 τρίποντα) ο Εργοτέλης δεν απέφυγε την ήττα στην πρεμιέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ κορασίδων που γίνεται στην Θεσσαλονίκη.

Ηττήθηκε με 69-63 από τον δυνατό Πρωτέα Βούλας που είχε την Ηρακλειώτισσα Δανδουλάκη να σημειώνει 18 πόντους με 1 τρίποντο.

Οι «κιτρινόμαυρες» ξεκίνησαν πολύ καλά με αποτέλεσμα να διατηρούν το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο. Μάλιστα προηγήθηκαν ακόμα και με 10 πόντους. Στη 2η περίοδο, ωστόσο, ο Πρωτέας ανέβασε την πίεσή του και πήρε για πρώτη φορά τα ηνία με 28-29 στο 18’. Στην επανάληψη τα κορίτσια του κ. Χατζηδάκη, προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς ισοφάρισαν με τρίποντο της Κριμιλή 36-36, αλλά δεν κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι, με τον Πρωτέα να διατηρεί μια διαφορά ασφαλείας, φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 69-63.

10λεπτα: 19-13, 30-35, 45-52, 63-69.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χατζηδάκης-Κομψέλης): Σεμερτζάκη 17 (1), Γιαλιαδάκη, Ξενάκη 7 (1), Αποστολοπούλου, Κριμίλη 28 (5), Γιαννουλάκη, Μαρτιμιανάκη 7, Θωμά 4, Μέτα.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Σόφτσης): Χατζηβασιλείου 10(1), Αναστασοπούλου 7, Μωραϊτη 2, Καραλή 3, Κοντοθανάση 6 (2), Κεκλίκογλου, Παυλινέρη, Καραμπάτσου 23, Μακρή, Κορρέ, Διαμαντή, Δανδουλάκη 18 (1).

Σήμερα στις 4μ.μ. ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Ευχαριστήριο

του “Ηράκλειο” ΟΑΑ

Τους χορηγούς του, αναγνωρίζοντας έτσι τη μεγάλη προσφορά τους, ευχαριστεί σε ανακοίνωσή της η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου. Μεταξύ άλλων ευχαριστεί την “Π” και ιδιαίτερα την οικογένεια του διευθυντή μας Αθηναγόρα Μυκωνιάτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ., η επιτροπή μπάσκετ, οι προπονητές, οι παίχτες και ολόκληρη οικογένεια της ομάδας μας Ηράκλειο Ο.Α.Α., θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι στήριξαν την φετινή ιδιαίτερα πετυχημένη χρονιά, που όπως όλα δείχνουν θα βρεί την ομάδα μας να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε με όλη μας τη δύναμη τον μεγάλο μας χορηγό Minoan Lines, η εταιρεία η οποία είναι ψυχή τε και σώματι δίπλα στην ομάδα σε κάθε της βήμα.

Να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο μας χορηγό επικοινωνίας, την μεγαλύτερη εφημερίδα της πόλης “Πατρίς” και την οικογένεια Μυκωνιάτη για την αδιάκοπη στήριξη που μας παρέχει και τη διαρκή παρουσία όπου κι αν παίζει η ομάδα, εντός ή εκτός.

Τα ξενοδοχεία Marin και Κάστρο για την φιλοξενία (με όλη την έννοια) που παρείχαν στους αθλητές μας και τις πολύτιμες υπηρεσίες που μας παρείχαν.

Τα καταστήματα εστίασης Βράκας, Αγορά, Κουτουρού, Αρρένων Θηλέων, το Τέννις, οι οποίοι όλη την σαιζόν φρόντιζαν με τις ιδιαίτερες γεύσεις τους, τους αθλητές μας και τους κρατούσαν διαρκώς δυνατούς στην πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδο που διανύσαμε.

Την εταιρεία Avis, που μας παρείχε τις μετακινήσεις μας στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας και που ήταν πάντα παρών σε ότι κι αν ζητήσαμε.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους υποστηριχτές οι οποίοι βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του, πολύτιμο για εμάς, τρόπο. Ευχαριστούμε τις εταιρείες:

Mapei, Οπτικά Μαρκάκης, Alchimica, Water City, Κούτρης, News Cafe, Έφτασε cafe, συστήματα Ξηρας Δομησης Rigips, χρώματα Vechro, Hub Cafe, Dish Bar, Ανταλλακτικα αυτοκινήτων Μπορμπαντωνάκης, εστιατόριο Πορτέγο, Οινοτέκα, Τεχνομηχανική, γυμναστήριο Flex, Μπαξεβάνης – Κεντρο δομικών υλικών, Coast café, Ασφαλιστικό Πρακτορείο A.T.S., Κ.Ανδρουλάκη - Εμπόριο Επαγγελματικής ένδυσης, Escape 13.

Δε θα μπορούσαμε φυσικά να ξεχάσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας Basketaki.news, Κρητικός 88,7, My television, Super 90,4 για την προβολή και προώθηση της ομάδας μας όλη τη σαιζόν.

Να ευχαριστήσουμε τον πανταχού παρών γιατρό της ομάδας μας κ. Γεωργόπουλο Δημήτριο ο οποίος συνοδεύει και υπηρετεί την ομάδας ακούραστα σε κάθε της αποστολή, όπως και τον καρδιολόγο κ.Λιοπυράκη Ιωάννη, τους ορθοπεδικούς μας κ. Στεφανουδάκη Γεώργιο και κ. Κακαβελάκη Κυριάκο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα προβλήματα τραυματισμών των αθλητών μας και τον φυσικοθεραπευτή μας και ακούραστο εργάτη κ. Ζαβουριανό Αναστάσιο ο οποίος είναι ο κύριος λόγος για την ταχύτατη αποκατάσταση κάθε τραυματισμού.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που βρίσκεστε πάντα στο πλάι μας και ανταποκρίνεστε άμεσα σε κάθε υποψία τραυματισμού.

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας, και σας ευχόμαστε πάντα υγεία και επιτυχίες.

Ευχόμαστε και η νέα σαιζόν, να μας βρει και πάλι μαζί στα παρκέ της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Για την επιτροπή Μπάσκετ,

Μπαξεβάνης Νικόλαος

Έφορος Αγωνιστικού τμήματος Μπασκετ”.

Χώρισαν μετά από δύο χρόνια οι δρόμοι του Σταύρου Σχίζα με το Ρέθυμνο.