Δυναμικά ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στον Ηρόδοτο, αμέσως μετά την πρόσληψη του Λευτέρη Βασιλειάδη στην τεχνική ηγεσία.
Η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τέσσερις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Βασίλη Μήτρου, Μιχάλη Μαγάκη, Αχιλλέα Αχιλλέως και Πέτρο Χατζηβασίλη. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΑ Ηροδότου Στέλιος Σωκιανός και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, ευχαριστεί θερμά με ανακοίνωσή του τον κ. Σενετάκη Μάξιμο, ο οποίος αμισθί, προσφέρθηκε να αναλάβει την μελέτη και την σχεδίαση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων των γηπέδων της Νέας Αλικαρνασσού.
Επίσης, ευχαριστεί θερμά το Διαγνωστικό Κέντρο "Biomedigen", της κ. Αθηνάς Σπανάκη-Κοχιαδάκη και την κ. Μουρτζάκη Άννα, για την προσφορά τους στον Σύλλογο.
“Οι άνωθι με την στάση και με την προσφορά τους αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους για το σωματείο και για το προάστιο της Νέας Αλικαρνασσού”, καταλήγει η ανακοίνωση.

