
Το θέμα των μείον έξι βαθμών δεν απασχολεί μόνο τον ΟΦΗ αλλά και τον Εργοτέλη. Στην κιτρινόμαυρη ομάδα είναι ενήμεροι ότι αυτή και ο Ολυμπιακός Βόλου που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής θα ξεκινήσουν την νέα χρονιά στην Γ` Εθνική με μείον έξι βαθμούς όπως συνέβη πέρυσι και με τον ΟΦΗ και προετοιμάζουν από τώρα την υπερασπιστική τους γραμμή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρότι υπάρχει δεδικασμένο με τον ΟΦΗ και την Νίκη Βόλου που δικαιώθηκαν μετά την δικαστική τους μάχη το εμπόδιο που έχει να ξεπεράσει ο Εργοτέλης αφορά την αναδρομικότητα του μέτρου καθώς ο ΟΦΗ στηρίχθηκε σε αυτό το στοιχείο για κερδίσει την υπόθεση πέρυσι ενώ στην περίπτωση του Εργοτέλη η πτώση έγινε μετά την αλλαγή του νόμου. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο θα χρειαστεί να δώσει την μάχη του ο Εργοτέλης για να έχει την τύχη του συμπολίτη του. Το θέμα προστίθεται στους «πονοκεφάλους» της νέας διοίκησης και είναι σοβαρό καθώς αν τελικά ισχύσει θα είναι ένα μείον στην προσπάθεια που θα κάνουν οι κιτρινόμαυροι για την άνοδο.
Πέραν αυτού πάντως στον Εργοτέλη σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους μετά την επικύρωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Το πρώτο βήμα έγινε αλλά έχουν να γίνουν ακόμα πολλά μέχρι να στελεχωθεί το τεχνικό τιμ και να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.
Ο πρόεδρος Γιώργος Βρέντζος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον νέο προπονητή και αυτό που έχουν θέσει σε προτεραιότητα είναι η συγκρότηση του τεχνικού επιτελείου με τους συνεργάτες του και με την προσθήκη ενός τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Βρέντζος είναι ήδη σε επαφές με τους υποψήφιους και πιθανότατα από Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις.
Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά τον άμεσο συνεργάτη του κ. Χατζηνικολάου στον πάγκο ενώ αναφορικά με την θέση του τεχνικού διευθυντή σύμφωνα με όσα είπε στο τελευταίο Δ.Σ ο πρόεδρος υποψήφιοι είναι οι Μανόλης Σουτζής, Γιάννης Νικηφόρος, Βαγγέλης Κουτσάκης.

