
Το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού πλησιάζει και τα Μάταλα είναι έτοιμα να υποδεχθούν χιλιάδες επισκέπτες και αυτό το καλοκαίρι καθώς πλησιάζει το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού.
Ο χρόνος μετρά αντιστροφα για το Μatala Festival που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 17-19 Ιουνίου. Η μουσική θα δώσει το σήμα έναρξης ενός μαγευτικού τριημέρου που θα μας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις για ακόμη μια χρονιά. Σπουδαίοι καλλιτέχνες του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου θα δώσουν το “παρών” στο Cave Stage των Ματάλων χαρίζοντας μοναδικές μουσικές στιγμές, δημιουργώντας παράλληλα ένα κλίμα πρωτόγνωρο που θα ταιριάζει απόλυτα με τα ηλιοβασιλέματα του ζεστού Ιουνίου.
Onirama, Φίλιππος Πλιάτσικας, Koza Mostra, Maraveyas Ilegal, Dub Pistols και Tonis Sfinos είναι μερικά από τα συνολικά 15 συγκροτήματα που θα μετατρέψουν την παραλία των Ματάλων σε έναν επίγειο παράδεισο, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες.
Πολλές θα είναι και φέτος οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του τριήμερου προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στα εντυπωσιακά παιχνίδια αλλά και στα ποίκιλα εργαστήρια που θα βρίσκονται στην παραλία των Ματάλων.

