Μπαράζ πνιγμών σ’ ένα 24ωρο - Τέσσερις νεκροί στην Κρήτη

Τέλος δεν έχουν οι πνιγμοί στις παραλίες του νησιού, όπου τα τελευταία 24ωρα έχουν χάσει τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Η μακάβρια λίστα έχει ως αφετηρία της το θάνατο ενός 60χρονου Γάλλου τουρίστα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη θαλάσσια περιοχή της Σκαλέτας στο Ρέθυμνο προχθες το απόγευμα.

Η χθεσινή ημέρα ωστόσο σημαδεύτηκε από το θάνατο, πιθανότατα από πνιγμό, τριών ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, σε πισίνα ξενοχείου στην Ιεράπετρα, στην περιοχή Καθαράδες, ξεψύχησε χθες το πρωί ένας 50χρονος Γάλλος. Λίγη ώρα μετά, ένας 76χρονος Ηρακλειώτης εντοπίστηκε νεκρός στο Τομπρούκ. Ο άτυχος ηλικιωμένος συνήθιζε να επισκέπτεται τη συγκεκριμένη παραλία το καλοκαίρι για να κολυμπά.

Νεκρός σε παραλία του νησιού εντοπίστηκε όμως κι ένας 65χρονος Γερμανός.

Ο άτυχος αλλοδαπός βρισκόταν στην παραλία του Καβρού στη Γεωργιούπολη Χανίων.

Λιμενικοί συμβουλεύουν κυρίως τους ηλικιωμένους λουόμενους ή όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, να συμβουλεύονται τους γιατρούς τους πριν μπουν στη θάλασσα και να μην επισκέπτονται τις παραλίες για κολύμπι μονάχοι τους.