O OΦΗ δυναμώνει διοικητικά και οικονομικά. Το μήνυμα αυτό αναδείχθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση της διοκούσας επιτροπής του ΟΦΗ, στην οποία η προσθήκη μετόχων στην υπό ίδρυση ΠΑΕ, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.

Ονόματα και διευθύνσεις δεν έγιναν γνωστά, χθες ωστόσο επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και ότι είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει διεύρυνση του διοικητικού σχήματος ενόψει και της δημιουργίας της νέας ΠΑΕ.

Το ενδιαφέρον επιχειρηματιών από το Ηράκλειο και την Κρήτη, για να συμμετάσχουν στο διοικητικό μοντέλο του ΟΦΗ, έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά και αυτό προκαλεί αισιοδοξία στα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ ότι η οικονομική δυναμική της ομάδας θα αυξηθεί σημαντικά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση μετά την χθεσινή συνεδρίαση οι επαφές με επιχειρηματίες που θα στηρίξουν την προσπάθεια της νέας ΠΑΕ που θα ιδρυθεί τις επόμενες μέρες, είναι πλέον σε προχωρημένο επίπεδο και τα αποτελέσματα των επαφών, αφήνουν πραγματικά ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Στην διοίκηση του ΟΦΗ επικρατεί η βεβαιότητα ότι ο ΟΦΗ θα εμφανιστεί πιο ισχυρός διοικητικά και οικονομικά την προσεχή χρονιά στην Β’ Εθνική. Λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές σε μερικές ημέρες, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές, οπότε και η διοίκηση του ΟΦΗ θα είναι σε θέση να μιλήσει πιο αναλυτικά και συγκεκριμένα για την συμμετοχή επιχειρηματιών, με αγορά μετοχών στην υπό ίδρυση ΠΑΕ.

Παράλληλα στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΦΗ τέθηκαν ζητήματα οργανωτικής φύσεως και καλύτερης λειτουργίας της ομάδας, στο πλαίσιο της πρόσφατης συζήτησης που έγινε με το Νίκο Νιόπλια.

Πάνω σε αυτό αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, θα κάνει τα πάντα ώστε να κάνει πράξη τα αιτήματα που έχει θέσει ο προπονητής, ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σε επαγγελματικό πλαίσιο τη νέα περίοδο. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι είναι θέμα χρόνου και η επικύρωση της συμφωνίας με τον 52χρονο προπονητή.