Άκρως σημαντική και ενδιαφέρουσα θα είναι η εβδομάδα η οποία ξεκινάει από σήμερα για τον ΟΦΗ. Οι διοικούντες φουλάρουν τις μηχανές και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις τόσο στο θέμα του προπονητή με τον Νίκο Νιόπλια να είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια του με την διοίκηση και να συνεχίσει στον πάγκο όσο και για την είσοδο επιχειρηματιών στη νέα μετοχική σύνθεση της ομάδας.

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να κύλησε ήρεμα για τους πάντες στον ΟΦΗ αλλά από σήμερα τα γρανάζια της μηχανής μπαίνουν και πάλι σε κίνηση με τους διοικούντες να έχουν να βγάλουν σε πέρας μια διπλή αποστολή και να ανοίξουν τον δρόμο για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Η πρώτη κίνηση που θα γίνει αφορά τον Νίκο Νιόπλια με τον οποίο θα γίνει η δεύτερη και καθοριστική συνάντηση για την επικύρωση της συμφωνίας. Όπως γράψαμε και στο φύλλο του Σαββάτου οι δυο πλευρές είχαν την Παρασκευή μια καταρχήν συμφωνία. Ο Νιόπλιας παρουσίασε το πλάνο του και ενημέρωσε για το τι χρειάζεται η ομάδα προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Ζήτησε την στήριξη σε οικονομικό αλλά και σε οργανωτικό και λειτουργικό επίπεδο ενώ έθιξε και θέματα τα οποία χρειάζονται βελτίωση για να προχωρήσει η ομάδα. Η διοίκηση έδειξε να συμφωνεί στα περισσότερα στα οποία έθεσε στο τραπέζι ο 52χρονος προπονητής και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει η συνεργασία. Γράψαμε και το Σάββατο ότι οιωνός της συμφωνίας είναι η απόφαση της διοίκησης να αναθέσει στους άμεσους συνεργάτες του προπονητή Θανάση Κολιτσιδάκη και Νίκο Κουνδουράκη την εποπτεία για την στελέχωση της ομάδας Κ-19 στα τεστ που θα αρχίσουν τις επόμενες μέρες στο ΒΑΚ.

Η νέα συνάντηση με τον Έλληνα τεχνικό αναμένεται να γίνει μέχρι την Τετάρτη μετά την επιστροφή του από την Ρόδο αλλά και την επιστροφή του προέδρου της Δ.Ε κ. Σηφάκη από το εξωτερικό.

Πέραν της συμφωνίας με τον Νιόπλια ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα το οποίο αναμένεται να κλείσει θετικά στην διάρκεια της εβδομάδας είναι η είσοδος νέων επιχειρηματιών στην Διοικούσα Επιτροπή. Στις τάξεις της υπάρχει αισιοδοξία ότι το νέο σχήμα θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα και περισσότερη ισχύ τόσο από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού όσο και από οικονομικής. Η Διοικούσα θα συνεδριάσει σήμερα ή αύριο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις σε ότι αφορά τα ονόματα των νέων μελών.

Πληρωμές

Τον μισθό του Μαίου πλήρωσε η διοίκηση στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο πριν οι τελευταίοι φύγουν για τις διακοπές τους.