Η Φαιστός είναι η τρίτη ομάδα μετά τον πρωταθλητή Ανθεστίωνα και το Αθλόπολις, η οποία πέτυχε την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ. Η ομάδα των Βόρρων κέρδισε στον “τελικό” των πλέι-οφ τον Μαραθώνα με 2-0 και πήρε δίκαια το τρίτο εισιτήριο.

Ο Κεραυνός ο οποίος κέρδισε στον αγώνα κατάταξης την Ομόνοια με 4-1 πήρε την 5η θέση, ενώ η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού βρέθηκε τελικά στην 6η.

ΦΑΙΣΤΟΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 2-0

Η Φαιστός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον παράγοντα έδρα και νίκησε με σκορ 2-0 τον Μαραθώνα.Η ομάδα των Βόρρων ήταν καλύτερη και κατέκτησε δίκαια τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25΄με σκόρερ τον Παπαδάκη. Ο ίδιος παίκτης στο 60΄διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Μετά τη λήξη του αγώνα οι παίκτες της Φαιστού πανηγύρισαν έξαλλα την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαχαριουδάκης.

ΦΑΙΣΤΟΣ: Ζαννέλι, Αλμπατάκης, Παπαδάκης Ν., Παπαδάκης Σ., Γκερεδάκης, Παπαδάκης Α., Ξεκαρδάκης (85′ Φραγκιαδάκης), Μπιμπάκης, Παπαδάκης Γ. (75′ Σταυρακάκης), Καραλάκης (90′ Ανδρουλάκης), Σωπασής.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Ντράλο, Φρυσούλης, Κτιστάκης, Βαθιανάκης, Κατσουλάκης, Ροδιτάκης, Αναγνωστάκης, Νταντουτάκης (70′ Βολιτάκης), Ρουμπάκης (72′ Μιχελουδάκης), Πατραμάνης (70′ Μουλακάκης), Πασάς.

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1-4

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κεραυνός, κερδίζοντας εύκολα με σκορ 4-1 την Ομόνοια.

Στο 46΄ ο Μαυρής έκανε το 1-0, ενώ στο 65΄με αυτογκόλ του Ρισσάκη έγινε το 2-0. Στο 70ʼ η Ομόνοια μείωσε σε 2-1 με τον Βαλαμούτσουνο, ενώ στο 75ʼ ο τερματοφύλακας Ζαργκλής, ο οποίος αγωνίστηκες ως επιθετικός «έγραψε» το 3-1. Στην εκπνοή ο Μακρυγιαννάκης διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Νωρίτερα στο 42,ʼ ο Φούλγκερ απέκρουσε με τα χέρια την μπάλα εκτός περιοχής και αποβλήθηκε κι έτσι οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κουναλάκης.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φούλγκερ, Σταυρακάκης, Βράνος, Ρισσάκης, Σφακιανάκης, Ρουμελιώτης, Ταφλάι (53΄Μπαντούνας), Βιτσαξάκης (60΄Μανιαδάκης), Καστρινός(44΄ Γιανναδάκης), Βαλαμούτσουνος, Γεωργαλάς.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Ρουμπάκης, Νατσάκος, Πανταζής, Κοκορέλιας, Λέλεκας, Κενδριστάκης, Ξυλούρης, Μαυρής, Σκουτέλης, Μακρυγιαννάκης, Ζαργκλής (88΄Αμανάκης).