Αλλαγή προγραμματισμού προκάλεσε στον ΟΦΗ –και όχι μόνο- η μετάθεση κατά μία μέρα νωρίτερα από την ΕΠΟ της μισής 29ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γʼ Εθνικής, εξαιτίας της απεργίας που έχει προκηρύξει η ΠΝΟ για την Κυριακή 8 Μαϊου. Έτσι λοιπόν η αναμέτρηση της κρητικής ομάδας στον Άλιμο με τους Τράχωνες ορίστηκε για το ερχόμενο Σάββατο στις 4.30μμ.

Την ίδια μέρα και ώρα θα γίνει και το ματς του Φωστήρα στην Επισκοπή ενώ το Σάββατο (5μμ) θα παίξουν ακόμα ΠΑΟΚ – Ηράκλειο, Ηλυσιακός – Ερμής Ζ. Για τον ΟΦΗ φυσικά δεν υπήρχε ζήτημα μιας και η ομάδα μετακινείται αεροπορικώς ωστόσο από τη στιγμή που το ματς του Φωστήρα έπρεπε να μετατεθεί, δεν ήταν δυνατό για ευνόητους λόγους να μην αλλάξει μέρα και η αναμέτρηση της ομάδας του Ηρακλείου.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε εγγράφως χθες το απόγευμα τον ΟΦΗ για την αλλαγή, η οποία δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην κρητική ομάδα, καθώς τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν κοπεί και πληρωθεί με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, να ταξιδέψει δηλαδή η αποστολή το Σάββατο το απόγευμα στην Αθήνα. Έτσι οι παράγοντες του ΟΦΗ ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να βρουν αεροπορικά εισιτήρια για την Παρασκευή, αλλά φαίνεται ότι πάνω σε αυτό, υπάρχει μεγάλη δυσκολία. Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και σήμερα για να αλλάξουν τα εισιτήρια, ειδάλλως η ομάδα θα υποχρεωθεί να ταξιδέψει σήμερα ή αύριο ακτοπλοϊκώς.

Αναλυτικά το νέο πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου :

Σάββατο 7 Μαϊου

Άλιμος-ΟΦΗ (4:30μμ)

Επισκοπή-Φωστήρας (4:30μμ)

ΠΑΟΚ-Ηράκλειο (5μμ)

Ηλυσιακός-Ερμής Ζ. (5μμ)

Κυριακή 8 Μαϊου

Αστέρας Β.-Τριγλία (5μμ)

Ιωνικός-Ατρόμητος Π. (5μμ)

Γλυφάδα-Κηφισιά (5μμ)

Τετάρτη 11 Μαϊου

Ιάλυσος-Εθνικός (1μμ)

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες οι Περογαμβράκης και Σαχινίδης περισσότερο για προληπτικούς λόγους ενώ μόνο θεραπεία έκανε ο Πίτσος. Ο έμπειρος αμυντικός υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί κάταγμα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για το ντέρμπι με τον Φωστήρα. Απο εκεί και πέρα, ο Νίκος Νιόπλιας δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα κι έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες ετοιμοπόλεμους, για την προσεχή αναμέτρηση με τον ουραγό του πρωταθλήματος.



Τα εισιτήρια με Φωστήρα

Στη διάθεση των φιλάθλων είναι από χθες τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Φωστήρα. Η διοίκηση του ΟΦΗ έκανε πράξη την σκέψη της και τα έθεσε πρόωρα σε κυκλοφορία προκειμένου να εξυπηρετήσει την μεγάλη ζήτηση.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία του ΟΦΗ κάτω απο την θύρα 9 (9 π.μ- 3μμ και 5μμ-8μμ), απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κάτω απο τη θύρα 1, αλλά και απο τη μπουτίκ της ομάδας. Τα εισιτήρια τιμώνται έναντι 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5 και 10 ευρώ στις θύρες 7 και 8.

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι ΟΦΗ-Φωστήρας (15/5) ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο σε παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών εφόσον συνοδεύονται.

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ για το ματς της χρονιάς είναι ότι δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα στο γήπεδο και για το λόγο αυτό προχώρησε στην κίνηση της προπώλησης εισιτηρίων, ώστε να διευκολυνθεί η διακίνησή τους στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.