Η Grecotel απέσπασε για μία ακόμα φορά πολυάριθμες διακρίσεις στην τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2016, τα οποία διοργάνωσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά η Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ σε συνεργασία με τον εκθεσιακό φορέα ΔΕΘ Helexpo. Το Amirandes Grecotel Exclusive Resort απέσπασε το κορυφαίο βραβείο του θεσμού: Top Greek Hotel 2016, ενώ στην Grecotel απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Hotel & Resort Brand. Η Grecotel και τα ξενοδοχεία του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel απέσπασαν επιπλέον 7 χρυσά, 3 ασημένια και 1 Χάλκινο βραβείο σε επιλεγμένες κατηγορίες.

Από τις συνολικά 36 κατηγορίες βραβείων ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel απέσπασε εκτός από το κορυφαίο βραβείο Top Greek Hotel 2016 για το Amirandes, 12 βραβεία τόσο για τα ξενοδοχεία του, όσο και για τους τομείς: γαστρονομία, website, προστασία του περιβάλλοντος & Loyalty Club.

Εκ μέρους του Ομίλου τα βραβεία παρέλαβαν οι κκ. Τσίχλης Γιάννης, Πλέτσας Κωνσταντίνος, Μηναδάκης Μιχάλης, Δασκαλαντωνάκης Κώστας, Χονδρός Δημήτρης, Καρασούλη Μαίρη και Ιγνατίδου Ιωάννα.