Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συντέλεσαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική από τη γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ απηύθυναν οι αθλήτριες του τμήματος.
«Μας κάνατε αξέχαστη αυτή τη χρονιά.
Το ταξίδι δεν τελειώνει, τώρα αρχίζει» είναι το μήνυμα που στέλνουν μέσα από την ευχαριστήρια ανακοίνωση και μαζί την προσκληση για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής στις 17 Απριλίου, 6μ.μ., στο Γεντί Κουλέ, με αντίπαλο τον Αρίωνα Σητείας “για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τις πρωταθλήτριες μας, την πρωταθλήτρια ομάδα γυναικών του Ο.Φ.Η.».
Τα κορίτσια του ΟΦΗ στην ανακοίνωση τους ευχαριστούν: “Τους ιατρούς, Κακαβελάκη Κυριάκο, Στεφανουδάκη Γιώργο, Τσαμάνδουρα Μάριο.
Τον δικηγόρο Φωτάκη Μανώλη, τον φυσικοθεραπευτή Φαλιακάκη Γιώργο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Γαυγιωτάκη Γιώργο, τη Μαργαρίτα Βογιατζόγλου, τη Θεανώ Ρασούλη και τον Αντώνη Χρονάκη. Την Ιφιγένεια Κρουσανιωτάκη, τη Γιώτα Σατσάκη, την Εύα Γιαμπουλάκη, το Μανώλη Λακιωτάκη και τον Θανάση Κοροπούλη. Την Οργάνωση Εθελοντών PROTECTA Ηρακλείου και τον Στέλιο Αλεξάκη (μεταφορική εταιρεία HOT). Το Γιώργο Χαλκιαδάκη, τους Γιώργο και Γιάννη Κουτεντάκη.
Τον Μανώλη Τζιρίτα και βέβαια τον προπονητή μας και πυρήνα αυτής της ομάδας Ζαφείρη Λατσούδη.
Μαζί ποδόσφαιρο και μπάσκετ
Οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του ΟΦΗ βρέθηκαν μαζί στο εστιατόριο ΑΙΘΡΙΟΝ στην οδό Μιλάτου και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους (φωτο). Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου κ. Ηλία Τσίρμπα και κ. Γιώργο Τζωρακολευτεράκη και τον σεφ κ. Βαγγέλη Θεοδοσούλη για την άψογη φιλοξενία.

