Κανονικά στη Χερσόνησο θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 4 μ.μ. το ντέρμπι της τοπικής ομάδας με τη Μινωική. Η ΕΠΟ ενημέρωσε χθες τους “ερυθρολευκους” ότι έκανε αποδεκτό το αίτημα τους να ανοίξει για τα παιχνίδια με τη Μινωική και τον Αρη Σ. το γήπεδο τους και να μην αναγκαστούν να “ξενιτευτούν” για τις ανάγκες του διεθνούς σεμιναρίου προπονητών.

Το Κυριακάτικο ντέρμπι αποκτά πολύ μεγάλη σημασία μετά τα προχθεσινά αποτελέσματα και κυρίως για τη Μινωική αποτελεί κομβικό σημείο στην προσπάθεια της για παραμονή.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ

Η Χερσόνησος παρά τα προβλήματα της κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στα Χανιά από τον Πλατανιά.

Κι αυτό ήταν το πρόκριμα για να μείνουν στην τεχνική ηγεσία οι κ.κ. Τζαγκαράκης, Βαρδάκης. Στις τάξεις της ομάδας υπήρχε ικανοποίηση για την εμφάνιση και για την θέληση που έδειξαν οι παίκτες και όπως λένε “έπρεπε να είχαμε πάρει και τη νίκη”.

Στον αγώνα με τη Μινωική επιστρέφουν οι Γκίκας, Οικονομάκης αλλά παραμένουν εκτός οι Γιαλαμάς, Μαρκάκης.

ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Με την ψυχολογία να βρίσκεται στο ζενίθ μετά τη νέα (δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας) νίκη η Μινωική προετοιμάζεται ήδη από χθες για το ντέρμπι της Χερσονήσου. Η ομάδα της Φορτέτσας έφτασε πολύ κοντά στους στόχους της και θέλει μια ακόμα νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή.