Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΝΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ “Π” ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ «ΓΚΟΛ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ»

«ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΟΦΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»


Ο Άγγελος Χαντί, ο 26χρονος άσος του ΟΦΗ είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών καθώς το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Ερμή έγινε viral στο διαδίκτυο.

Ένα γκολ που όσο κι αν θεωρηθεί υπερβολή ή ιεροσυλία βλέπουμε μόνο στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Χρειάστηκε να αλλάξουν εννιά φορές την μπάλα οι παίκτες του ΟΦΗ χωρίς να ακουμπήσει πόδι αντιπάλου μέχρι να φτάσει στον τελικό αποδέκτη της τον Χαντί ο οποίος στην σέντρα του Μπολάκη οριζοντιώθηκε για να την στείλει με κεφαλιά-ψαράκι στα δίχτυα.

Ο Χαντί μιλάει σήμερα στην «Π» με αφορμή αυτό το γκολ και το χαρακτηρίζει «γκολ προπονητή» και «προϊόν ομαδικής δουλειάς».

Ο Έλληνας μέσος (είναι και αισθάνεται Έλληνας έχοντας γεννηθεί στην χώρα μας από Ιορδανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα) λέει ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς σεμνά και ταπεινά μέχρι το τέλος για την άνοδο «για να φύγει ο ΟΦΗ από αυτές τις κατηγορίες και να διώξουμε την στενοχώρια που υπάρχει στους φιλάθλους μας» και υπόσχεται ότι «θα δώσουμε όχι το 100% αλλά το 1000% για να πετύχουμε το στόχο μας».

Αναφερόμενος, αρχικά, στο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ερμή, το οποίο ήταν το 4ο για τον ίδιο στο πρωτάθλημα τόνισε: «Το γκολ με τον Ερμή ήταν πράγματι από τα πιο ωραία που έχω πετύχει αλλά ήταν προΊόν ομαδικής δουλειάς. Ένα γκολ που βγάζει πολλή ποιότητα από την αρχή μέχρι το τέλος και θα το χαρακτήριζα γκολ προπονητή. Όμως αυτό το ματς πέρασε και πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια και να σκεφτόμαστε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Έχοντας συμπληρώσει πλέον δυο μήνες στο Ηράκλειο ο Άγγελος Χαντί δήλωσε ότι βρήκε αυτό που περίμενε στον ΟΦΗ:

«Τα πράγματα πάνε πιο καλά απ’ ό,τι περίμενα. Η ομάδα εκπέμπει υγεία, διαθέτει σοβαρούς παράγοντες που την αγαπάνε και έναν πολύ καλό προπονητή. Το σημαντικό είναι ότι στην ομάδα υπάρχει πίστη για την επίτευξη του στόχου, το πάθος βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε διαβασμένοι για όλες τις συνθήκες στις οποίες αγωνιζόμαστε, ενώ ο κόσμος αν και πικραμένος από τον υποβιβασμό είναι κοντά μας και βοηθάει πολύ».

Ο άσος του ΟΦΗ μπορεί να ήρθε από την Σούπερ Λίγκα όπου έμεινε για αρκετά χρόνια τόσο με την φανέλα του Εργοτέλη όσο και του Ηρακλή αλλά πριν είχε περάσει για ένα…φεγγάρι και από την Γ’ Εθνική με την φανέλα της Χερσονήσου. Με βάση λοιπόν αυτή την εμπειρία ανέφερε για το φετινό πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Υπάρχουν καλές ομάδες αλλά το δύσκολο για μας είναι τα γήπεδα που δυστυχώς δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά αν εμείς είμαστε σοβαροί και παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει ωστόσο να μείνουμε ταπεινοί γιατί δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα».

Εν όψει της συνέχειας επεσήμανε ότι αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα και πρόβαλε ως παράδειγμα το ματς με τον Ιάλυσο.

«Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας. Δεν φοβάμαι κάτι ιδιαίτερα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με τον Ατρόμητο Π. αλλά κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Μπορούμε να κερδίσουμε και να περιμένουμε απώλειες του Φωστήρα. Δεν έχει σημασία να έχουμε μια καλή εμφάνιση όσο να πάρουμε το αποτέλεσμα διότι είδαμε τι έγινε με τον Ιάλυσο. Θα προτιμούσα να μην παίζαμε καλά και να κερδίζαμε. Άλλωστε οι καλές στιγμές μένουν περισσότερο στην μνήμη όταν η ομάδα βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα και κακά τα ψέματα η θέση του ΟΦΗ είναι στην μεγάλη κατηγορία».

Το μήνυμα του Χαντί προς τον κόσμο του ΟΦΗ είναι γεμάτο πάθος…

«Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που κάνουμε. Η καρδιά του κόσμου περνάει και στην δική μας καρδιά, το πάθος του μεταφέρεται και σε μας.

Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε όχι το 100% αλλά το 1000% των δυνατοτήτων μας για να φύγει ο ΟΦΗ γρήγορα από αυτές τις κατηγορίες και να διώξουμε την στενοχώρια από τους φιλάθλους μας».

Όσον αφορά την δική του παρουσία ο Χαντί που μέχρι τώρα έχει «κλέψει την παράσταση» δήλωσε:

«Έχω να δώσω πολλά παραπάνω στον ΟΦΗ και στις παραπάνω κατηγορίες.

Να έχω πρώτα την υγεία μου και στόχος μου είναι να βελτιώνομαι για να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με έφεραν στην ομάδα».