Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες είναι ο ΟΦΗ ο οποίος αύριο στις 3μ.μ. (μετάδοση από το Sportal TV) αντιμετωπίζει τον Αστέρα Βάρης στην Αθήνα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γʼ Εθνικής.

Ο ΟΦΗ έχει αφήσει οριστικά πίσω του το παιχνίδι με τον Ιάλυσο και το μονό που σκέφτεται είναι η αυριανή αναμέτρηση στη Βάρη, στην οποία αναμένεται να έχει δύσκολη αποστολή καθώς οι γηπεδούχοι δίνουν μάχη για την παραμονή τους και χτυπούν όλα τα παιχνίδια. Αυτό ωστόσο δεν απασχολεί την κρητική ομάδα η οποία πάει στο ματς με μοναδικό στόχο τη νίκη για να παραμείενι σε τροχιά ανόδου. Το κλίμα που υπάρχει στην κρητική ομάδα ενόψει του αυριανού αγώνα μετέφερε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελιδα της ομάδας ο Ανέστης Νάστος: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσει για το στόχο της ανόδου. Θα τα καταφέρουμε» τονίζει με πίστη ο αμυντικός μέσος του ΟΦΗ και επισημαίνει πως «μας ενδιαφέρουν μόνο οι τρεις βαθμοί και για αυτό το αποτέλεσμα θα πάμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για μας σε αυτό το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα, ο Ανέστης Νάστος, επισημαίνει ότι «έχουμε πληροφορίες ότι το γήπεδο δεν είναι αυτό που θέλουμε, αλλά δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα με στόχο το αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα. Να κοιτάζουμε την ουσία. Να πάρουμε τα παιχνίδια και να πετύχουμε το στόχο». Για την εβδομάδα που πέρασε μετά το άτυχο αποτέλεσμα με τον Ιάλυσο στο Γεντί Κουλέ (0-0) ο Ανέστης Νάστος ανέφερε πως «μας πίκρανε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε τύχη. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αν η τύχη δεν μας είχε γυρίσει την πλάτη, θα κερδίζαμε εύκολα. Είμαστε μεγάλη ομάδα όμως και πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτά. Και αυτό θα κάνουμε».

Για τη δική του παρουσία και το αν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα, ο Νάστος ανέφερε πως «τα πάντα είναι μια χαρά στον ΟΦΗ. Χαίρομαι για την επιλογή που έκανα τον Ιανουάριο. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο γιατί το αξίζει. Ο ΟΦΗ δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες».

Σε αγωνιστικό επίπεδο όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα δώσει το “παρών” ο Κοιλιάρας που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δεν προπονήθηκε ούτε χθες, κάνοντας θεραπεία.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι στη Βάρη ολοκληρώνεται με προπόνηση που θα γίνει σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και μετά το τέλος της ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης. Εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι ο τιμωρημένος Ραπτάκης στον οποίο επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών και 50 ευρώ πρόστιμο. Ο Ραπτάκης θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Αστέρα Βάρης, Επισκοπή και Ερμή Ζωνιανών.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα ενδέχεται τη θέση του Κοιλιάρα να πάρει ο Πίτσος ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και μια-δυο ακόμα αλλαγές με τους Μπουρσέλη και Φαμπίνιο να διεκδικούν θέση.

“Δεν ζήτησε εισιτήρια ο ΟΦΗ”

Σε επίσημη τοποθέτησή του, ο πρόεδρος της Επισκοπής Μιχάλης Νικολιδάκης έκανε γνωστό πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο κ. Νικολιδάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Στη σύσκεψη που προηγήθηκε με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου την περασμένη Δευτέρα 14 Μαρτίου έγινε έκκληση προς τον επίσημο ΟΦΗ αλλά δεν ήρθε κανείς εκπρόσωπος του.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα είναι πολύ συγκεκριμένα καθώς το γήπεδό μας έχει μία είσοδο και μία έξοδο. Η Αστυνομία λοιπόν έκρινε σωστό και αποφάσισε ότι το καλύτερο δυνατό θα είναι να γίνει προπώληση και όχι πώληση των εισιτηρίων από εκδοτήριο έξω από το γήπεδο ως είθισται. Εμάς κάτι τέτοιο άλλωστε, θα μας συνέφερε οικονομικά ως σύλλογο.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου από κάποιον εκπρόσωπο του ΟΦΗ για να κουβεντιαστεί ένα τέτοιο ζήτημα».

Την Πέμπτη η ένσταση

Την ερχόμενη Πέμπτη εκδικάζεται η ένσταση του Ιάλυσου κατά του ΟΦΗ με την κρητική ομάδα πάντως, όπως έχουμε γράψει ,να μην ανησυχεί καθώς έχει κινηθεί καθόλα νόμιμα σε αυτή την υπόθεση.

Οι Γυναίκες

Κανονικά συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γʼ Κατηγορίας Γυναικών το οποίο διανύει την 8η αγωνιστική και οι δυο ομάδες του Ηρακλείου αγωνίζονται εντός έδρας.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται αύριο στη 1 το μεσημέρι τον Αστέρα Ρεθύμνου στο Γεντί Κουλε με διαιτητή τον Ταμπουρατζή από το Λασίθι ενώ ο Εργοτέλης αγωνίζεται στο Μαρτινέγκο στη 1.30μ.μ. με την Ιεράπετρα. Διαιτητής θα είναι ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο.