
Σε ανακοίνωσή τους καλούν μάλιστα τους αντιπεριφερειάρχες, τουριστικούς επιχειρηματίες Μιχάλη Βαμιεδάκη και Αντύπα Σηφάκη να κάνουν την αρχή.
Ο κ. Σηφάκης είπε χθες στην “Π” ότι σύντομα θα ασχοληθεί με το ζήτημα σε συνεργασία με τους νομικούς του συμβούλους.
Οι ξενοδόχοι ζητούν συνεχώς αναβολές
Ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων σε χθεσινή επιστολή του αναφέρει:
“Με πρόφαση την αποχή των δικηγόρων οι ξενοδόχοι ζητούν συνεχώς αναβολή στην καθορισμένη ημέρα συνάντησης μας για την συζήτηση και υπογραφή επιχειρησιακών συμβάσεων, παρότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου προτίθεται να χορηγήσει άδεια σε όσους δικηγόρους ζητήσουν και ήδη κάποιοι δικηγόροι πήραν άδεια και προσήλθαν στις διαπραγματεύσεις ως εντολείς εργοδοτών.
Καλούμε τους ξενοδόχους να αφήσουν αυτή την τακτική γιατί δεν βοηθάει σε τίποτα. Η τουριστική σεζόν αρχίζει εντός ολίγου και καλό θα είναι να αρχίσει ομαλά”.
“Επίσης”, συνεχίζει η ανακοίνωση, “καλούμε τους αντιπεριφερειάρχες κο Βαμιεδάκη και κο Αντύπα Σηφάκη, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων να κάνουν την αρχή δίνοντας το παράδειγμα υπογράφοντας την σύμβαση.
Το Σωματείο μας θα συνεχίσει την προσπάθεια για την προστασία των ξενοδοχοϋπάλληλων του Νομού μας και να είναι σίγουροι ότι καμία τακτική των εργοδοτών δεν θα μας σταματήσει”.

