Για 13η χρονιά οργανώνεται στο Ηράκλειο η εκστρατεία «ECOMOBILITY» που αφορά την Οικολογική μετακίνηση για να αλλάξει η εικόνα της πόλης.

Στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας, Δήμος Ηρακλείου, οι Επιτροπές Οργάνωσης της Εκστρατείας ECOMOBILITY και της Εκστρατείας FREE MOBILITY, ο Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY και οι συνεργαζόμενοι Επιστημονικοί και Κοινωνικοί Φορείς, συνδιοργανώνουν σήμερα στις 18:00 εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Mανόλης Καρέλλης» του Δημοτικού Κτηρίου της οδού Ανδρόγεω (2ος Όροφος).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η εργασία για την Οικολογική και Ανεμπόδιστη Μετακίνηση στην πόλη μας, από τους μαθητές του ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής Ηρακλείου, του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου, του 9ου Γυμνασίου Ηρακλείου και του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Ηρακλείου.

Η εκστρατεία εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε με σκοπό, την ενεργοποίηση των νέων μας στον εντοπισμό προβλημάτων που προκαλούν οι συνήθειες μετακίνησης των πολιτών στο Ηράκλειο.