Γεμάτη είναι η ατζέντα των διαιτητών του Ηρακλείου αυτές τις μέρες παράλληλα φυσικά με τις αγωνιστικές τους υποχρώσεις.

Την ερχόμενη Δευτέρα 15/2 και ώρα 7μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του συνδέσμου η Τακτική Γενική Συνέλευση ενώ αύριο (5.30μ.μ.) στον ίδιο χώρο θα προηγηθούν οι εξετάσεις των μαθητών διαιτητών της τελευταίας σχολής Διαιτησίας, παρουσία εκπροσώπου της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Χθες εξάλλου αντιπροσωπεία του ΣΔΠΗ παρακολούθησε την πρώτη ενημέρωση που έγινε από την αρμόδια επιτροπή αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου,σχετικά με την έναρξη των παιδικών πρωταθλημάτων, τα οποία θα διευθύνουν και φέτος επίσημοι διαιτητές.

Τέλος κάθε Δευτέρα απόγευμα συνεχίζονται στον τοπικό σύνδεσμο τα μαθήματα για όλους ανεξαιρέτως τους διαιτητές πάνω στον κανονισμό διαιτησίας και στην τρέχουσα επικαιρότητα.