Πολλά ερωτηματικά περιλαμβάνει η επόμενη μέρα στον Εργοτέλη καθώς λίγο μετά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα είναι άγνωστο πού θα αγωνίζεται την επομενη σεζόν αλλά και ποιο θα είναι το νέο διοικητικό τοπίο.
Στην πρόσφατη επανεμφάνιση της οικογένειας Τζώρτζογλου που μετά την πίεση παραγόντων της ομάδας δήλωσε “παρών” στην επόμενη μέρα, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν ξανά, καθώς ο Ερασιτέχνης απέκλεισε το ενδεχόμενο διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης ώστε να υπάρξει διεύρυνση του διοικητικού σχήματος.
Η στάση αυτή του Ερασιτέχνη φέρεται να ενόχλησε την πλευρά Τζώρτογλου και την ώθησε να αλλάξει στάση δηλώνοντας ότι “αυτό που εμείς θέλουμε είναι η συσπείρωση και όχι να δημιουργήσουμε προβλήματα”.

Το επόμενο βήμα στον Εργοτέλη είναι η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου για να τεθεί το θέμα της διάλυσης και της εκκαθάρισης της εταιρείας ενώ τις επόμενες μέρες ο Ερασιτέχνης πρόκειται να ζητήσει γνωμοδότηση για το τι ισχύει για τις ομάδες οι οποίες αποχωρούν από το πρωτάθλημα ώστε να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις.

Πάει και ο Βόλος
Μετά τον Εργοτέλη και ο Ολυμπιακός Βόλου πιθανότατα αποχωρεί από το πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός Βόλου όχι μόνο δεν θα αγωνιστεί αύριο στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, παρότι το ματς έχει οριστεί (ελάχιστοι ποδοσφαιριστές έχουν μείνει στην ομάδα μετά τις προσφυγές που κατέθεσαν), αλλά αποχωρεί από το πρωτάθλημα, μη μπορώντας να σηκώσει το οικονομικό βάρος.

Οι παίκτες ειδοποιήθηκαν πως η ομάδα δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που καθημερινά προκύπτουν ολοένα και περισσότερα οικονομικά προβλήματα, τα οποία δεν μπορεί να σηκώσει η διοίκηση.
Ντέρμπι στα Χανιά
Το ντέρμπι Χανιά-Λάρισα είναι αυτό που κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι θα γίνει σήμερα στα Περβόλια και θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σήμερα
Χανιά – ΑΕΛ(15:00)
Τρίκαλα – Απόλλων Σμύρνης(18:30):
Κυριακή (24/1,15:00)
Καλλιθέα – Πανελευσινιακός
Αχαρναϊκός – Λαμία
Αγροτικός Αστ. – Παναχαϊκή
Κισσαμικός – Κέρκυρα
Ζάκυνθος – Παναιγιάλειος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 15 αγώνες)
Β. ΓΚΟΛ
Λάρισα 34 23-8
Απόλλων Σμ. 31 22-8
Κέρκυρα 30 22-13
Τρίκαλα 28 24-14
Καλλιθέα 24 15-12
Λαμία 23 18-15
Κισσαμικός 22 12-9
Εργοτέλης 19 18-19
Ολυμπιακός Β. 19 16-15
Αχαρναϊκός 18 11-13
Αγροτικός Αστ. 17 9-12
ΑΟ Χανιά 16 13-18
Παναιγιάλειος 16 8-15
Παναχαϊκή 16 12-18
Πανσερραϊκός 14 12-19
Ζάκυνθος 13 12-17
Πανελευσινιακός 10 11-29