Επεισόδια σημειώθηκαν στη χθεσινή πορεία του ΠΑΜΕ από το υπουργείο Εργασίας προς το Μέγαρο Μαξίμου, η οποία έγινε για τις αλλαγές στις συντάξεις λόγω ασφαλιστικού. Συγκεκριμένα, μετά την συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ έξω από το πρωθυπουργικό μέγαρο, σημειώθηκαν επεισόδια έξω από τη Βουλή, μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών του ΠΑΜΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από το υπουργείο Εργασίας και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς το Μαξίμου, έχοντας σκοπό να συναντήσουν τους 100 περίπου διαδηλωτές που βρίσκονταν από το πρωί εκεί.

Ωστόσο, όταν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στο ύψος των Λουλουδάδικων, οι αστυνομικοί έριξαν χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, προκειμένου ανακόψουν την πορεία τους. Μάλιστα, άντρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν και σε συνταξιούχους.

Όμως, οι διαδηλωτές κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στα Λουλουδάδικα και στη συνέχεια πήγαν στο ύψος της Βασ. Σοφίας, κοντά στην Ηρώδου Αττικού, όπου είχαν τοποθετηθεί κλούβες των ΜΑΤ. Λίγο πριν από τις 2 χθες το μεσημέρι , τα 100 μέλη του ΠΑΜΕ που βρίσκονταν στο Μαξίμου έφτασαν στο σημείο για να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί τους.

Νωρίτερα χθες το πρωί, περίπου 100 μέλη του ΠΑΜΕ «έπιασαν στον ύπνο» το πρωί την αστυνομία και κατάφεραν όχι μόνο να φτάσουν στο Μαξίμου αλλά και να ανοίξουν δύο πανό μπροστά στο πρωθυπουργικό μέγαρο, καταλαμβάνοντας το πεζοδρόμιο επί της Ηρώδου Αττικού. Οι διαδηλωτές εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά με τρία τουριστικά λεωφορεία, η διέλευση των οποίων επιτρέπεται στην οδό Ηρώδου του Αττικού. Μπροστά στο Μέγαρο, όμως, τα λεωφορεία σταμάτησαν ξαφνικά και οι διαδηλωτές κατέβηκαν αιφνιδιάζοντας τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τα μέλη της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα ζητούσαν να μην προχωρήσουν οι αλλαγές που προβλέπονται στο ασφαλιστικό.