Ζούγκλα έγινε στη 1.30 τα ξημερώματα η... «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου! Ενώ εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη η εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου για την υπόθεση Βρέντζου ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.... μπούκαρε σαν Ταρζάν στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ διεκδικώντας το δικαίωμα να μιλήσει καθώς νωρίτερα ο δημοσιογράφος Μ.Τριανταφυλλόπουλος τον είχε κόψει «στον αέρα» τηλεφωνικά όταν άρχισε να αντιπαρατίθεται σε προσωπικό επίπεδο μαζί του.

Η εκπομπή έκλεισε με επεισοδιακό τρόπο μισή ώρα μετά (στις 2 τα ξημερώματα) κι αφού οι Κούγιας-Τριανταφυλλόπουλος καβγάδισαν έντονα, ο ένας μετά τον άλλο οι καλεσμένοι έφευγαν, ενώ στο στούντιο μπήκε και ο διευθυντής του σταθμού Κ.Σφαέλος. Ο Κούγιας άρχισε να αποκαλύπτει προσωπικές πτυχές του Τριανταφυλλόπουλου, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και η εκπομπή κόπηκε αφού ο δημοσιογράφος προανήγγειλε ρεπορτάζ για τον δικηγόρο αυτή τη φορά!

Η έφοδος του κ.Κούγια στο στούντιο άλλαξε 3 ώρες μετά τα δεδομένα στην τηλεοπτική εκπομπή η οποία είχε προαναγγελθεί με βαρύγδουπο τρόπο αν και είχε απαγορευθεί με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου.

Η εκπομπή «Ζούγκλα» για 3 περίπου ώρες εξελισσόταν σε σίριαλ χωρίς όμως τα «νέα στοιχεία» και τις «συνταρακτικές αποκαλύψεις» όπως είχε προαναγγείλει ο Μ.Τριανταφυλλόπουλος. Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν μαρτυρίες σύμφωνα πάντως με τις οποίες ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν συμμετείχε ο ίδιος σε βασανιστήρια, αλλά με την παρουσία του τα ανεχόταν, όπως δήλωναν συγκρατούμενοί του.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι είχε αλλάξει και η σχετική αναγγελία της εκπομπής ότι «υποψήφιος βουλευτής συμμετείχε σε βασανιστήρια» εν αντιθέσει με τον τίτλο που είχε την περασμένη Κυριακή («βουλευτής- βασανιστής»).

Η υπόθεση πήρε άλλες διαστάσεις και εξελίσσεται πλέον σε βεντέτα μεταξύ Τριανταφυλλόπουλου και Κούγια ο οποίος αναζητούσε τρόπο να εκφράσει τις απόψεις του για τις οποίες ο δημοσιογράφος δεν τον άφησε να μιλήσει ούτε στο τηλέφωνο.

Ο κ.Κούγιας μίλησε για αθλιότητες του δημοσιογράφου που παραβιάζει κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία , αλλά και το νόμο από την στιγμή που προβάλλει μία εκπομπή η οποία έχει απαγορευθεί από τα ελληνικά δικαστήρια.

Ο δικηγόρος κατήγγειλε επίσης ότι για τρεις ώρες περίμενε να μιλήσει στο τηλέφωνο ενώ και άλλοι συγκρατούμενοι του Στ.Βρέντζου , όπως οι κ.Κανελλόπουλος, Μήτσιου και άλλοι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τον σταθμό , αλλά δεν τους έβγαζαν στο τηλέφωνο για να καταθέσουν την αλήθεια.