“Famous Stars Dance” με πάθος στο Ηράκλειο

Η Ολγα Βαθειώτη μιλά για τη μεγάλη αυριανή διοργάνωση


Είναι η ‘’ψυχή’’ ενός διαγωνισμού που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και διεξάγεται για δεύτερη φορά στο Ηράκλειο, έχοντας ως στόχο να δείξουν όλοι το ταλέντο και την αγάπη τους για το χορό.

Η Όλγα Βαθειώτη βρίσκεται ως διαχειρίστρια στο τιμόνι της επιτυχήμενης εταιρείας Bds Promo & Events,που οργανώνει το Famous Stars Dance, αύριο Σάββατο από τις 11 το πρωί στο κλειστό γήπεδο ‘’Δύο Αοράκια”.

Ξεκινώντας η κ.Βαθειώτη ως δασκάλα χορού σε πολλα είδη όπως Latin international, contemporary dance, oriental, hip-hop, αλλά και στον διαγωνιστικό χορο στράφηκε στη συνέχεια και στα είδη γυμναστικής όπως yoga, pilates, zumba γυμναστικής, στα οποία ο νους και το πνεύμα αποκτούν υγεία και αρμονία σε βάθος.

Τρέφοντας ιδιαίτερη αγάπη για το ομορφότερο νησί της Ελλάδας την Κρήτη, όπως η ίδια συχνά αναφέρει, αποφάσισε να οργανώσει για δεύτερη  φορά το διαγωνισμό χορού συνεργάζομενη με πολλές σχολές της πόλης του Ηρακλείου. 

Κάνοντας πράξη αυτόν τον διαγωνισμό ανοίγονται ορίζοντες για εξέλιξη και συνεχή βελτίωση και πρωτοτυπία για το Famous Stars Dance με τη βοήθεια των συνεργατών και φυσικά των ανθρώπων εκείνων που αγαπούν και επενδύουν στο χορο.

‘’Σχολή χορού, ο χώρος που γίνεται πράξη το όνειρο, η έμπνευση , η έκφραση των συναισθημάτων, η προβολή ταλέντου και η εκδήλωση του! Μεσα σ αυτην ένας ανθρωπος μπορεί να νιώσει ελευθερος κι ευτυχισμένος ακούγοντας τους παλμούς της καρδιάς του απ την ένταση ενός τραγουδιού, μυρίζοντας το παρκέ που τα πόδια ζωγραφίζουν αυτά που θέλει να πει η ψυχή του! Πολλές σχολες χορού θα δώσουν το δικο τους παλμό πάθους για το χορο αύριο Σάββατο στο διαγωνισμό χορού Famous Stars Dance στα “Δύο Αοράκια”! Να είστε ολοι εκει! ‘’μας προσκαλεί η κ.Βαθειώτη η οποία μιλά στην ‘’Π”.

Είναι μεγάλο το ποσοστό των σχολών χορού που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό ;

Όλγα Βαθειώτη: Ναι, είναι πάρα πολλές ακόμα δεν έχουν κλείσει οι συμμετοχές για να σας πω ακριβές νούμερο , όμως το ποσοστό είναι μεγάλο.

Πόσες ώρες προπόνηση χρειάζεται ένας αθλητής- χορευτής για την προετοιμασία ενός διαγωνισμού χορού;

Ο.Β.: Είναι λογικό όσο χρόνο διαθέτουμε για κάτι στο τέλος πάντα έχει καλύτερο αποτέλεσμα από κάποιον που ασχολείται λιγότερο. Η προπόνηση είναι μελέτη και δείχνει πειθαρχία και θέληση. Ενδεικτικά ένα καθημερινό δίωρο είναι πάντα αποτελεσματικό! Αυτό όμως εξαρτάται από το καθένα.

Τι πρέπει να κάνει κάποιος αν θέλει να πάει καλά στο διαγωνισμό;

Ο.Β.: Όπως είπα και πριν το παν είναι η προπόνηση. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες όμως. Ο χορός δε σταματάει να εξελίσσεται οπότε δεν πρέπει να σταματήσουμε κι εμείς να κάνουμε μαθήματα να παρακολουθούμε σεμινάρια και να βάζουμε πάντα υψηλούς στόχους ως κίνητρο!

Ποιοι είναι οι στόχοι που μπορεί να βάλει ένας μαθητής χορού;

Ο.Β.: Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά θέλω, αυτά μπορεί να είναι: η καλή διάθεση -θετική ψυχολογία, να γίνει δάσκαλος χορού, να γίνει ένας αναγνωρισμένος χορευτής στο κοινό και άλλα.

Το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί θα βοηθήσει τους χορευτές να έχουν καλύτερα αποτελέσματα στο διαγωνισμό;

Ο.Β.: Όπως είπα και πριν, ένα σεμινάριο βοηθάει στην εξέλιξη ενός χορευτή, σίγουρα προσφέρει βοήθεια όμως τίποτε δεν είναι απόλυτο.