
Την νίκη της ημέρας πέτυχε ο ΠΑΟΚ χθες στον Πειραιά επί του Ατρομήτου με σκορ 2-1.
Η ομάδα του Κρουσώνα ήρθε με φόρα από το τρίποντο επί του Ερμή και έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες “πυρπολώντας” την έδρα του Ατρομήτου και μάλιστα παίρνοντας την νίκη με ανατροπή. Ήταν η πρώτη νίκη μακριά από τον Κρουσώνα και η δεύτερη (σερί) στο πρωτάθλημα που δίνει αέρα και ψυχολογία στον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.
Όπως φαίνεται, ήταν να μην πάρει μπρος ο ΠΑΟΚ ο οποίος δείχνει να βρίσκει το καλό του πρόσωπο με την έλευση του Ράικο Γιάνγιανιν στην τεχνική ηγεσία. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 του Ατρόμητου Πειραιά μέσα στου Ρέντη δείχνοντας ότι έχει όλα τα φόντα ώστε να διεκδικήσει από την πλευρά του την παραμονή στον 4ο όμιλο. Αντίθετα, οι Καμινιώτες δεν μπόρεσαν για τρίτο συνεχόμενο ματς να γευτούν τη χαρά της νίκης με αποτέλεσμα να μείνουν στην 10η θέση όπου συγκατοικούν πλέον με τους Κρουσανιώτες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το αʼ μέρος ανήκει στους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν την υπεροχή την οποία μετέτρεψαν σε γκολ στο 35ʼ′χάρις σε πλασέ του Μάμαλου ο οποίος έγραψε το 1-0. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τον ΠΑΟΚ ο οποίος με κεφαλιά του Σαβελίδη στο 44ʼ′ έφερε το ματς στα ίσια.
Το γκολ αυτό έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία των δυο ομάδων δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Ράικο Γιάνγιανιν και στο 65ʼ ήρθε η απόλυτη ανατροπή με το γκολ του Μανιδάκη που χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στους ασπρόμαυρους σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο.
Διαιτήτευσε ο Γιαννόπουλος από την Μεσσηνία από τον οποίο ο ΠΑΟΚ ζήτησε και ένα πέναλτι στο αʼ μέρος. Βοηθοί ήταν Αδαμόπουλος-Καρβούνης (Μεσσηνίας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π: Παπαδόπουλος, Σιγάλας, Μαρινάκης, Φυσαράκης, Σιδηρόπουλος, Στρατής, Μητρόπουλος, Θανόπουλος (33ʼ′ Ράπτης), Μάμαλος (46ʼ′ Καραΐνδρος), Γεωργιάδης (84ʼ′ Μπαλτζάκης), Δανασής.
ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Γιαννακάκης, Μπάμπης (30ʼ′ Μποχώνης), Καλεμάκης, Καρυπίδης, Κανδηλάκης, Μανιδάκης, Νηστικάκης (46ʼ′ Χίζι), Πήλιος, Σκούφος, Σαββελίδης (90ʼ′ Ρομπάκης).
Παραίτηση Σδρένια
Την παραίτησή του από την ηγεσία του Ατρόμητου Πειραιά ανακοίνωσε ο Χρήστος Σδρένιας. Ο εδώ και επί σειρά ετών ισχυρός άντρας της ομάδας του Πειραιά, προέβη σε αυτή την κίνηση, αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.
Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται αρκετές εξελίξεις στον Ατρόμητο Πειραιά και απομένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η αποχώρηση του Σδρένια. Κι αυτό διότι στο παρελθόν είχε προαναγγείλει ξανά την αποχώρησή του από την ομάδα, όμως η αγάπη του για αυτή τον έκανε να παραμείνει στη θέση του.

