Σε σκάνδαλο εκβιασμού με ροζ βίντεο εμπλέκεται ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αποκαλύπτει χθεσινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro. Ο Σισέ προσήχθη μαζί με τρία ακόμη άτομα και κρατήθηκε για 12 ώρες στο πλαίσιο έρευνας για πιθανό εκβιασμό του διεθνή Γάλλου ποδοσφαιριστή, Ματιέ Βαλμπουενά, με αφορμή βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστεί ο τελευταίος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ροζ βίντεο βρέθηκε στην κατοχή των άλλων τριών συλληφθέντων και όχι του Σισέ, ο οποίος ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για συμμετοχή σε εκβιασμό.

Κατά την αποχώρησή του, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έκανε κάποιο σχόλιο στους δημοσιογράφους, όμως λίγο αργότερα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω ανάρτησης τους στο twitter.

Η ανάρτηση περιείχε μια φωτογραφία που έγραφε: «Πολλοί κρίνουν, πολύ λίγοι γνωρίζουν. Τα πραγματικά μένουν κρυφά και αυτοί που ζηλεύουν συκοφαντούν», ενώ τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα: «Μην ανησυχείς, να είσαι χαρούμενος. Ουδέν σχόλιο. Σε αυτούς που ξέρουν να ακούν».