
ΜΕ ΤΟ “ΚΑΥΤΟ” ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
• ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΦ
Ο ΟΦΗ είναι εδώ. Το μήνυμα έχει φύγει από την Κυριακή το βράδυ από το Ηράκλειο προς πάσα κατεύθυνση και με πολλούς αποδέκτες.
Σε αντίθεση με την ισχνή παρουσία του στα ματς με Εθνικό και Νέο Ηράκλειο ο ΟΦΗ έδειξε κόντρα στην βασική ανταγωνίστρια του για την άνοδο ότι είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις τον στόχο του και ότι τώρα ουσιαστικά ξεκινάει γιαυτόν το πρωτάθλημα. Ηχηρά είναι επίσης τα μηνύματα που στέλνονται από τον κόσμο με την μαζική παρουσία του και την στήριξη του στην ομάδα.
Το μεγαλύτερο μήνυμα ήρθε από το “καυτό” Γεντί Κουλέ που έδειξε ότι θα είναι το πιο ισχυρό “οπλο” του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος παρά την πίκρα του από τις άσχημες εμφανίσεις στα δυο πρώτα ματς στήριξε την προσπάθεια συμβάλλοντας αποφασιστικά για την πρώτη νίκη. Αυτή αναμένεται να είναι η εικόνα του Γεντί Κουλέ και στην συνέχεια και με αυτό το δεδομένο ο ΟΦΗ μπορεί να ελπίζει ότι θα κάνει το απόλυτο στα 15 ματς στο γήπεδο του για να βάλει τις βάσεις για την άνοδο.
Με ανακοίνωση της χθες η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί τον κόσμο του ΟΦΗ που βρέθηκε στο γήπεδο και αποτέλεσε τον 12ο παίκτη, για την επίτευξη της νίκης. «Μπράβο στους παίκτες μας που έδειξαν στο γήπεδο ποιος είναι ο ΟΦΗ και μπράβο στον κόσμο μας και την ιδανική συμπεριφορά στις εξέδρες και την δυναμική παρουσία του. Ολοι μαζί, με πίστη και υπομονή θα τα καταφέρουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση της.
Νέο πρόσωπο
Μαζί με τον κόσμο όμως ελπιδοφόρα μηνύματα έστειλε και η ομάδα με την παρουσία της στο γήπεδο.
Ο ΟΦΗ για πρώτη φορά φέτος με τον Νίκο Γκουλή στον πάγκο και με δυο νεα πρόσωπα στην ενδεκάδα έπαιξε ως το πραγματικό φαβορί για την άνοδο. Ο Γκουλής το μόνο που έκανε πέρα από την αλλαγή ψυχολογίας ήταν να παρατάξει την ομάδα του με ένα ορθολογικό σχήμα με τους παίκτες στις θέσεις τους και να τους δώσει την ελευθερία κινήσεων για να κάνουν το παιχνίδι τους. Εκεί οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και η αναγέννηση του Φαμπίνιο αλλά και η αγωνιστική βελτίωση και άλλων παικτών. Θετική ήταν εξάλλου η εικόνα από τα δυο νεα μεταγραφικά αποκτήματα, τον Κώτσιο και τον Βιγιαφάνε, που έκαναν ντεμπούτο αλλά ήταν σαν να έπαιζαν καιρό μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.
Χαλάει του Μιλοσάβλιεφ;
Το ηρακλειώτικο συγκρότημα πήγε να κάνει το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ της τελευταίας στιγμής στην Γʼ Εθνική με την απόκτηση τουν Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ αλλά τελικά η μεταγραφή φαίνεται δύσκολο να προχωρήσει. Όπως γράψαμε και χθες ο παίκτης ήρθε στο Ηράκλειο και είχε επαφές με τους ανθρώπους του ΟΦΗ ωστόσο παρουσιάστηκε εμπλοκή από την πλευρά του Λεβαδειακού καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Βοιωτίας διεμήνυσε στον Σέρβο ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος μόνο για ομάδα εκτός Ελλάδας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λεβαδειακός για να αφήσει τον παίκτη να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα ζητούσε ένα ποσό γύρω στις 100.000 ευρώ. Στον ΟΦΗ πάντως ρίχνουν την ευθύνη στον παίκτη θεωρώντας ότι το γνώριζε αλλά τους είχε αποκρύψει το γεγονός ενώ δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε συζητήσεις με τον Κομπότη. Το θέμα πάντως αναμένεται να κλείσει οριστικά σήμερα με πολύ λίγες πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή.
Ερωτηματικά για δυο
Ο Τζέκος που εξέτισε την ποινή επιστρέφει με τη Γλυφάδα αλλά ερωτηματικά υπάρχουν για τους Κώτσιο, Κοιλιάρα που αντιμετωπίζουν προβλήματα (στο γόνατο και στα πλευρά αντίστοιχα) από το παιχνιδι με την Κηφισιά.
• Εκδρομή για το παιχνίδι με την Γλυφάδα διοργανώνει η λέσχη των «Snakes 4». Το κόστος ανέρχεται στα 85 ευρώ και περιλαμβάνει την μετάβαση προς την Αθήνα (και επιστροφή), την μεταφορά στο γήπεδο με λεωφορεία καθώς και το εισιτήριο του αγώνα. Οι εγγραφές για την εκδρομή θα γίνονται από τα γραφεία της Λέσχης κάτω από την Θύρα 4, από τις 17.00 ως τις 21.00, (τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2811115728).
• Η Κηφισιά με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον ΟΦΗ για την φιλοξενία.

