
Αναγκαστική προσγείωση γιατί λιποθύμησε ο πιλότος!
Ένα αεροπλάνο της Εasyjet που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου με προορισμό το Ηράκλειο έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Ιταλία καθώς λιποθύμησε ο πιλότος του!
Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο “Marco Polo” της Βενετίας από τον συγκυβερνήτη.
Γιατροί και ασθενόφορο βρέθηκαν στην πίστα και αμέσως μετά την προσγείωση μετέφεραν τον κυβερνήτη αμέσως στο νοσοκομείο. 0 πιλότος που έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της πτήσης θα παραμείνει στο νοσοκομείο ενώ η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.
Το αεροπλάνο, το οποίο μετέφερε 164 επιβάτες είχε απογειωθεί από το Λονδίνο στις 07.25 π.μ., ενώ το περιστατικό ανέβηκε και στην ιστοσελίδα της Εasyjet. Οι επιβάτες τελικά έφτασαν ασφαλείς στο Ηράκλειο, αφού η εταιρεία απέστειλε ένα άλλο αεροσκάφος στη Βενετία χθες το απόγευμα.
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Πότε θα έρθει η πρόσκληση από Ομπάμα στον Τσίπρα;
Άνθρωπος που ξέρει μου είπε ότι “ψήνεται” και η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον θα πραγματοποιηθεί το πρώτο 6μηνο του 2016.
Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ
Συνεχίζεται η παρέλαση των υπουργών στα μέσα ενημέρωσης.
Καλά πότε εργάζονται;
Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ
Μπορεί να ισοπεδώνουν τώρα τη Συρία αλλά δεν θ’ αργήσει ο τερματισμός του πολέμου και η επιχείρηση ανοικοδόμησης της χώρας.
Αμερικανοί και Ρώσοι έχουν ρυθμίσει από τώρα τα της μοιρασιάς με τις τεχνικές εταιρείες.
Μια από τις δικές μας άρχισε τα κονέ για να μπει στο παιχνίδι. Όλα δείχνουν πάντως ότι θ’ αποκλείσουν τους Γερμανούς...
ΕΞΥΠΝΗ
Μην ακούτε τι λέγεται από δω κι από κει.
Ο Άδωνις με το να δηλώσει υποψήφιος αρχηγός, εδραίωσε την θέση του στο κόμμα. Ποιος μπορεί να τον... κουνήσει αύριο; Έξυπνη κίνηση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
ΤΙ;
Τι εννοούσε άραγε προχθές ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς όταν είπε στη Βουλή πως: “Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι το υπουργείο Εξωτερικών δεν είναι ούτε προσωπική ούτε οικογενειακή υπόθεση. Το ΥΠΕΞ και η εξωτερική πολιτική ανήκει στον ελληνικό λαό και στην ελληνική κοινωνία και αυτούς εξυπηρετεί, όχι πελατειακές σχέσει”.
Τι τρέχει στα... κεραμίδια των Βρυξελλών;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άμεση ήταν η απάντηση του Μπίλι για το ποιος έκανε το κονέ με τον Τζιτζί.
“Εγώ δεν κάνω κονέ, έχω μύτη”, μου είπε!
ΤΑ... ΡΕΣΤΑ
Ω, καλά... σκέτη απόλαυση έχει γίνει τώρα το Antinews με τους “σαμαροφύλακες” να δίνουν τα ρέστα τους...
Χθες βγήκαν καθαρά, παίζοντας Τζιτζικώστα με τον τίτλο “Το αουτσάιντερ που έγινε φαβορί”, αλλά δεν έμειναν μόνο σ’ αυτό.
Κάνουν νέα επίθεση στον Άδωνι με τον τίτλο “Μπουμπούκος... ο ανατρεπτικός” (!) Προτρέπουν τον Μεϊμαράκη να παραιτηθεί με τον τίτλξο “Βαγγέλα παραιτήσου, μην ξεφτιλιστείς στα γεράματά σου” και προειδοποιούν ότι “η ΝΔ είναι αντιμέτωπη με την διάσπαση και την αυτογελοιοποίηση!
Κι ακόμη δεν είδαμε τίποτα...
Και μια... σύμπτωση. 29 Νοεμβρίου (όταν θα έχουν τον 2ο γύρο της αναμέτρησης οι “γαλάζιοι”) ήταν και τότε που ο Σαμαράς κέρδισε την εκλογή από την Ντόρα.
ΠΩΣ;
Όμως, όπως μαθαίνω, άφησαν απλήρωτους στην Ρηγίλλης τους υπαλλήλους κι αναρωτιέμαι πώς θα κάνουν εκλογές.
Εκτός κι αν πέσει πάλι καμιά χορηγία...
ΕΚΤΟΣ
Βγήκε έξω από το κάδρο του προεκλογικού παιχνιδιού η Ντόρα.
Την βλέπετε πουθενά;
Ούτε στον Κυριάκο πάει ούτε στον Μεϊμαράκη. Ξέρει τι κάνει αφού βλέπει τη σφαγή...
Ο ΠΡΩΤΟΣ
Έβλεπα χθες τον Αλ. Τσίπρα με το στρατιωτικό μπουφάν στην στρατιωτική άσκηση και θυμήθηκα πως ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που φόρεσε στρατιωτικά (αντιγράφοντας τους Αμερικάνους) ήταν ο Κ. Μητσοτάκης όταν επισκέφθηκε την βάση των F16 ανεβαίνοντας μάλιστα και στο πολεμικό αεροπλάνο.
Εννοείται ότι ο Ανδρέας δεν ήθελε τέτοια αν και είχε όλα τα... φόντα.
ΚΑΝΟΝΙ;
Άλλη μία μικρή αεροπορική εταιρεία διακόπτει αιφνίδια την λειτουργία της, μετά την SkyGreece που είχε έδρα στον Καναδά.
Ο λόγος για την Minoan Air (Μινωικές Αερογραμμές), η οποία με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της στο Facebook γνωστοποιεί την αναστολή της δραστηριότητάς της "για μικρό διάστημα ώστε να υπάρξει χρόνος για τον επαναπροσδιορισμό των στόχων μας σύμφωνα με την εταιρική μας φιλοσοφία”.
Η εταιρεία εκτελούσε εσωτερικά δρομολόγια από και προς Αθήνα, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Κω, Μυτιλήνη, Μύκονο και Σαντορίνη. Στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας εμφανίζονται στη θέση του προέδρου ο Μιλτιάδης Τσαγκαράσης και στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου ο Γεώργιος Μαυραντωνάκης.
Η αεροπορική παρουσίασε τη χρήση του 2014 κύκλο εργασιών 1,3 εκατ. ευρώ, ζημιές 1,9 εκατ. ευρώ και συνολικές υποχρεώσεις 1,9 εκατ. ευρώ.
Μακάρι πάντως να ξαναπετάξει.
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ
Ναι, είναι αλήθεια ότι 404 φορείς του Δημοσίου δεν έχουν απογραφεί και δεν ξέρει κανείς πόσους υπαλλήλους έχουν.
Αθάνατη Ελλάδα!
ΟΙ ΦΩΤΟ
Τα κουβέντιασε χθες ο πρόεδρος της Βουλής με τους φωτογράφους για να μην έχουμε τα σαχλά που έχει καταγράψει μέχρι σήμερα ο φακός (από... μπούτια μέχρι χειροφιλήματα και SMS).
Θα δούμε τη συνέχεια...
ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
Και ο Κώστας Ζουράρης του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει (χωρίς να ψηφίζει φυσικά) τον Τζιτζικώστα!
«Είναι δυνατόν να αλλάξω εγώ ως Αριστερός; Το παιδί -είναι παιδί γιατί τον αγαπάω και τον στηρίζω- να έχει την πολιτική επιτυχία κι αν μπορεί να γίνει και πρωθυπουργός, θα μου αρέσει πολύ, γιατί αν και νικημένος, εγώ ως Αριστερός, θα είναι καλύτερο να έχω νικηθεί από τον Απόστολο παρά πχ από τον Φούφουτο», δήλωσε χθες.
ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ!
Συνέχεια στις δηλώσεις του περί «γκαντεμιάς» του Μητσοτάκη που τον κάνει να μην θέλει να εγκατασταθεί στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή, έδωσε χθες ο Βασίλης Λεβέντης, όταν δήλωσε πως θα κάνει αγιασμό στο γραφείο.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σχολιάζοντας τα όσα του είπε χθες η Ντόρα Μπακογιάννη, ζήτησε να «έρθει ο Ιερώνυμος, να πει όλες τις ευχές, να μην τις καταπιεί, για να φύγει η κατάρα»!
Ε, καλά, θα περάσουμε χειμώνα όλο τρέλα!
ΤΟ ΣΟΚ
Την καρδιά... περιβόλι μας έκανε πάλι ο άνθρωπος!
«Σε δύο χρόνια και οκτώ μήνες όλες οι επικουρικές συντάξεις θα έχουν καταργηθεί πλήρως» εκτίμησε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Γιώργος Ρωμανιάς.
«Οι κύριες συντάξεις κινδυνεύουν να περιοριστούν τα επόμενα χρόνια στα 300-400 ευρώ», είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1».
Ο κ. Ρωμανιάς χαρακτήρισε ως «φιάσκο» τις προτάσεις Κατρούγκαλου, επισημαίνοντας πως δεν θα οδηγηθούμε σε λύση αλλά σε επιδείνωση του ασφαλιστικού.
Ωχ, αμάν! Αυτό κι αν είναι σοκ!

