
Σε εβδομάδα αφίξεων και μεταγραφικών εξελίξεων έχει εισέλθει ο Εργοτέλης κι ενώ σιγά σιγά η ομάδα αρχίζει να σκέφτεται τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που θα κάνει σέντρα στις 27 Σεπτεμβρίου.
Σήμερα έρχεται στο Ηράκλειο ο Κάσα Καμαρά που θα προστεθεί στα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας ενώ την Πέμπτη αναμένεται ο πατέρας πλέον Έλτον Καλέ για να ενταχθεί –έστω και με τεράστια καθυστέρηση- στην προετοιμασία.
Η έλευση του Καμαρά σηματοδοτεί την ενεργοποίηση της συμφωνίας του Εργοτέλη μαζί του, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να παλεύουν την περίπτωση του Σουλεϊμάν Όμο. Ο έμπειρος Νιγηριανός μέσος που βρέθηκε πολύ κοντά στον Παναιγιάλειο τις προηγούμενες μέρες αλλά τελικώς δεν συμφώνησε, έχει μειώσει ελαφρώς τις απαιτήσεις του και δεν αποκλείεται να κλείσει στον Εργοτέλη. Στο παιχνίδι της απόκτησής του πάντως έχει μπει και ο Πανσερραϊκός. Σε κάθε περίπτωση το θέμα του Όμο θα ξεκαθαρίσει άμεσα.
Κώτσιος και φορ
Ανοιχτά εξάλλου παραμένουν τα μέτωπα του κεντρικού αμυντικού και του σέντερ φορ. Με τον Ηλία Κώτσιο υπάρχει ανοιχτή γραμμή ωστόσο τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχουν προκύψει και κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Προχωρημένες είναι οι επαφές και με τον ξένο επιθετικό που το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έρθει στο Ηράκλειο.
Γεγονός είναι πως ο Γιάσμικο Βέλιτς θέλει το συντομότερο δυνατόν να κλείσουν οι εκκρεμότητες στο ρόστερ της ομάδας προκειμένου να έχει την άνεση να το δουλέψει, αρκετές μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του Εργοτέλη είδε τους παίκτες του να παρουσιάζουν μια αρκετά καλή εικόνα στο φιλικό ματς με τον Ρούβα, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αντίθετα το φιλικό ντέρμπι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, μπορεί να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για το επίπεδο της αγωνιστικής ετοιμότητας των «κιτρινόμαυρων». Το τεχνικό επιτελείο του Εργοτέλη θα κλείσει τουλάχιστον ακόμα ένα φιλικό που θα χρησιμεύσει ως πρόβα τζενεράλε για το ντέρμπι της πρεμιέρας της Β’ Εθνικής απέναντι στον ΑΟΧ.
Στα της προετοιμασίας, οι παίκτες του Βέλιτς θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις μετά από το χθεσινό ρεπό. Το πρωινό ραντεβού
στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου είναι στις 9 και το απογευματινό στις 6:30.
Σήμερα τα διαρκείας
Σήμερα θα ανακοινωθούν από την ΠΑΕ Εργοτέλης τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν που θα τεθούν άμεσα σε κυκλοφορία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τιμές κυμαίνονται από 80-350 ευρώ και θα είναι ασφαλώς σημαντικά μειωμένες για ευνόητους λόγους.

