Αλλαγές στον προγραμματισμό της ΕΠΣΗ αναφορικά με την έναρξη των πρωταθλημάτων της, έφεραν οι εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 20/9. Η κατηγορία που πλήττεται είναι η Β΄ καθώς η σέντρα μετατέθηκε για τις 26-27/9.
Σε ό,τι αφορά την Α1 που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η 2η αγωνιστική θα γίνει την παραμονή των εκλογών (19/9). Μαζί με την Α1 αρχίζει και η Α2 στις 12-13 Σεπτεμβρίου ενώ τελευταία θα ξεκινήσει η Γ’ κατηγορία στις 10-11 Οκτωβρίου.Σημειώνεται ότι την Κυριακή των εκλογών δεν θα υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα.
Στο μεταξύ με ανακοίνωσή της, η ΕΠΣΗ ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στο να στεφθεί με επιτυχία η δεύτερη μουσική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Καστέλι με σκοπό την ενίσχυση των σωματείων. Ιδιαίτερα η Ένωση ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον υπεύθυνο αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκο Συριγωνάκη, τις Ασφάλειες Κρήτης “Λιονάκης”, τον επιχειρηματία Δημήτρη Κυριακάκη, την κρεαταγορά “Αγγελάκης”, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και ΜΜΕ που βοήθησαν στη προβολή της εκδήλωσης καθώς και το σωματείο του Δωριέα για “την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία”.

