Η πανδαισία μεγάλων αθλητικών γεγονότων, κυρίως μπάσκετ, συνεχίζεται στην πόλη μας που τελευταία αποτελεί τη Μέκκα της καλαθοσφαίρισης.

Μετά τις εθνικές ομάδες και τον Παναθηναϊκό (2013-14) ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα “γευτεί” την φιλοξενία στα “Δύο Αοράκια” και θα νιώσει το χειροκρότημα των οπαδών του στις 15 Οκτωβρίου. Την ημέρα αυτή (Πέμπτη), στην πρεμιέρα του στην Euroleague, ο Ολυμπιακός θα παίξει απέναντι στην κροατική Τσεντεβίτα. Συγκεκριμένα, η Euroleague έκανε δεκτό το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και η πρεμιέρα της φετινής Euroleague με την Τσεντεβίτα δεν θα γίνει στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΣΕΦ αλλά στην πόλη μας με την παρουσία φιλάθλων. Μάλιστα, σήμερα έρχονται εδώ άνθρωποι της ομάδας για να ρυθμίσουν λεπτομέρειες του αγώνα με την ΕΚΑΣΚ και την Διοίκηση της Αναπτυξιακής Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες είναι τιμωρημένοι από την διοργανώτρια αρχή, επειδή στο ματς Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τους Καταλανούς, παίρνοντας την πρόκριση για το Final-Four της Μαδρίτης, ύστερα από το νικητήριο τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη, δεκάδες φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ώστε να πανηγυρίσουν, αν και το ματς δεν είχε τελειώσει.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κλειστό Ηρακλείου (Δύο Αοράκια), το οποίο έχει χωρητικότητα 5.222 θεατές. Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποίησε ως έδρα και η ομάδα του Παναθηναϊκού (2013-2014) στο πρόσφατο παρελθόν, όταν ήταν και εκείνη τιμωρημένη.

Ενισχύεται ο Ηρόδοτος

Αρκετά καλή είναι η ενίσχυση του Ηροδότου κάτι που ικανοποιεί τον προπονητή Βαγγέλη Καρκανάκη. Πέρα από τους ήδη γνωστούς Μίχο, Χαρωνίτη, Χριστοδουλάκη Γ. και Κατσαμπρακάκη Γρηγ., η ομάδα έχει πάρει και τους εξής: Κώστα Βερτούδο (29 ετών, παλιά είχε παίξει σε Μίνωα (Γ’ Εθνική), “Ηράκλειο”, αλλά τον κέρδισε ο στίβος (ΟΦΗ, Ολυμπιακός) και τώρα επανέρχεται στο μπάσκετ), Θανάση Σταθάκης (από Δειλινό) και Γιώργο Αλετρά (από Χάνδακα). Σήμερα έρχεται και υπογράφει ο Δημήτρης Βανδώρος (πλέι μέικερ, 21 ετών) που πέρυσι ήταν στη Λιβαδιά. Εχει παίξει παλαιότερα στο Λαύριο Περ. και στον Ηλυσιακό. Το Σάββατο έρχεται και ο Χάρης Παναγιωτίδης (1,97μ., 3άρι, 24 ετών) που πέρυσι ήταν στη Βόνιτσα. Να σημειωθεί ότι έχουν μείνει οι Μαϊστρέλης, Μητρόπαπας, Πυργιώτης και οι “μικροί” που θα βοηθήσουν θα είναι Γιάννης Αλετράς, Καφούσης, Σταυρακάκης και Κ. Ρεθυμνιωτάκης.

Ισως στην ομάδα ενταχθεί και ο Δημήτρης Σταθάκης.

Πήρε Μπουμπάρη

Το Δειλινό ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον ύψους 2.04 σέντερ Λεωνίδα Μπουμπάρη!

Ο αθλητής από την Χίο γεννηθείς το 1995 αποκτήθηκε με υποσχετική ενός χρόνου από τον Εργοτέλη!

“Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα του Εργοτέλη και προσωπικά τον πρόεδρο του σωματείου κ. Γιαννουλάκη Βαγγέλη για την άψογη συνεργασία μεταξύ των σωματείων πράγμα υποδειγματικό και αξιέπαινο! Παράγοντες σαν τον κ. Γιαννουλάκη κοσμούν τον ελληνικό αθλητισμό και γι'αυτό τον λόγο ο Εργοτέλης συγκαταλέγεται στα κορυφαία σωματεία του νησιού μας!” αναφέρει ανακοίνωση του Δειλινού.

Αρχισε ο Εργοτέλης

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ακαδημίας του Εργοτέλη. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Πληροφορίες για εγγραφές και πρόγραμμα προπονήσεων στα τηλέφωνα:

- Γραμματεία στο Μαρτινέγκο, 2810 222246

- κα Γιαννουλάκη Βαγγελιώ, 6932361102

Οι προπονήσεις για νεοεγγραφόμενα παιδιά δημοτικού θα είναι δωρεάν για το μήνα Σεπτέμβριο, ενώ υπάρχουν ειδικές τιμές για αδέρφια και προσφορά αμπονέ της ανδρικής ομάδας και μηνιαίας έκπτωσης σε όσους γονείς επιθυμούν να προπληρώσουν το σύνολο της ετησίας συνδρομής.

Ακόμη σας γνωρίζουμε ότι οι προπονήσεις της ακαδημίας στο γήπεδο Μαρτινέγκο γίνονται υπό την συνεχή ιατρική επίβλεψη του ιατρού της ακαδημίας”.