Στο φόρτε της βρίσκεται η μεταγραφική αναζήτηση του Εργοτέλη με τους ανθρώπους της ομάδας σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία, να αναζητούν από την αγορά των ελεύθερων παικτών τις πιο αξιόπιστες και συνάμα οικονομικές λύσεις.

Εκτός από τις γνωστές περιπτώσεις των Καμαρά και Κώτσιου, που εκτός απροόπτου θα έχουν θετική κατάληξη τις αμέσως προσεχείς ημέρες, οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται με μυστικότητα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας.

Εξέλιξη γύρω από αυτό το θέμα θα υπάρξει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, όταν θα αρχίσουν να μειώνονται τα κασέ των παικτών που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς «στέγη»...

Κατά τα άλλα, στον Εργοτέλη περιμένουν ακόμα τον Καλέ ο οποίος για οικογενειακούς λόγους βρίσκεται στην πατρίδα του. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με το ηρακλειώτικο συγκρότημα, ωστόσο είναι άγνωστο εάν θα τηρήσει την υπογραφή του...

Για τον Βέλιτς θα είναι ευχής έργο να δει τον Καλέ να εντάσσεται στην προετοιμασία καθώς θα του δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις.

Φιλικό με ΑΟΧ

Την ρεβάνς της φιλικής του ήττας στο Παγκρήτιο, θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή (7μμ) ο Εργοτέλης στο γήπεδο του Μάλεμε κόντρα στον ΑΟΧ. Οι δύο ομάδες έκλεισαν ακόμα μία φιλική αναμέτρηση, στην οποία ο Βέλιτς θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, αρκετές μέρες μετά το φιλικό κόντρα στον Ηρόδοτο.

Στο μεταξύ, σήμερα θα μάθει ο Εργοτέλης τους αντιπάλους του τόσο στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όσο και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η κλήρωση του Κυπέλλου θα γίνει στις 11.30πμ και μια ώρα αργότερα θα ακολουθήσει αυτή του πρωταθλήματος.

Τέλος στα πλέι οφ

Τέλος στα πλέι οφ ανόδου και στα πλέι άουτ παραμονής έβαλε το Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής. Παρά την αντίθετη γνώμη του προέδρου Σπύρου Καλογιάννη, τα σωματεία ψήφισαν να σταματήσουν τα πλέι οφ και όλα να κρίνονται στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Έτσι λοιπόν οι δύο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα και οι τέσσερις τελευταίες θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική. Σε περίπτωση μάλιστα που κάποια από τις δύο πρώτες ομάδες δεν λάβει αδειοδότηση, τότε θα αντικατασταθεί από την 3η ομάδα της κατάταξης.

«Χορεύει» ο Ερασιτέχνης

Ο Γ.Σ. Εργοτέλης διοργανώνει σήμερα (10μμ) «Κρητική Μουσική Βραδιά» στο Iraklio Bowling Center με το συγκρότημα «Κρήτες». Η διάθεση των προσκλήσεων (15 ευρώ με πλήρες μενού) γίνεται από τη γραμματεία του Μαρτινέγκο (τηλ. 2810222246) και από το Iraklio Bowling Center (τηλ. 2810344414).

Η οικογένεια του Εργοτέλη τέλος, εκφράζει με ανακοίνωσή την βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο και άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Αστέριου Μαρκούση ,και συλλυπείται θερμά τους οικείους του. «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».