Α’
Από μέρα σε μέρα θα γίνει και επίσημα η ανακοίνωση, από τον Ηρόδοτο, για την απόκτηση του Κώστα Λιοδάκη (φωτο). Ο 16 χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν τα τελεταία χρόνια στις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ ενώ έχει υπάρξει και αρχηγός της Κ17 του ΟΦΗ. Στα επιτεύγματά του είναι και η κλήση του παλιότερα στους Κ15 της Εθνικής από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Θ. Ελευθεριάδη. Ο ταλαντούχος νεαρός προπονείται ήδη με την ομάδα της Αλικαρνασσού ενώ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και στα τρία φιλικά που έχουν δώσει οι “κυανόλευκοι” με τις υπογραφές να μένουν μόνο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Πολύ κοντά στο να κλείσει τον 21χρονο αμυντικό Νίκηστρατο Μπεζιργιάννη και τον επιθετικό Δημήτρη Μαρκάκη βρίσκεται η ομάδα του Δωριέα.
Ο Θοδωρής Μπανασάκης (Ηρακλής Νιπιδιτού), ο Ανδρέας Τζανιδάκης (Αετός Ανωγείων) και ο Ζαχαρίας Λουλακάκης (Πόρος) είναι οι πρώτες μεταγραφές του Δία ενώ αποχώρησαν οι Μπαντούνας και Περβολάρης που συνεχίζουν στην ΑΕ Κατσαμπά. Παράλληλα, σε συμφωνία βρίσκεται η διοίκηση της ομάδας και με τους ποδοσφαιστές Παναγιώτη Κουτουλάκη (Παλιανή) και Παναγιώτη Ψαλτάκη (Αγία Βαρβάρα).
Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας οι άνθρωποι της Δαμάστας μετά την οριστικοποίηση του προβιβασμού της ομάδας στην Α2. Ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Λυκούργος Παπαδάκης δεν έκρυψε την περηφάνια του για τα παιδιά της ομάδας ενώ μίλησε για «δικαίωση των κόπων τους».
Β’
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ακαδημία ποδοσφαίρου των Δειλινών (ηλικίες 5-15 ετών). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ομάδας (δίπλα από το γήπεδο) καθημερινά 6-8μμ ενώ για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6932881902 (Βαγγέλης Κεφαλούκος).
Σε πλαίσιο προετοιμασίας για τη φετινή χρονιά μπήκε και ο Διαγόρας που ολοκλήρωσε την πρώτη προπόνηση στο ανέτοιμο (προς το παρόν) γήπεδο της ομάδας στην Ανώπολη.
Τον Γιώργο Κατεργιαννάκη ανακοίνωσε η διοίκηση του Ηρακλή Νιπιδιτού. Ο 26χρονος αμυντικός που αγωνιζόταν πέρσι στον ΑΟ Καμινίων συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας που του εύχεται τα καλύτερα για τη νέα χρονιά.
Γ’
Ξεκίνησαν προετοιμασία τα Κανάρια υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Βλατά. Στόχος των «κίτρινων» είναι να φτιαχτεί μια ομάδα με παιδιά που θα καταφέρουν στο μέλλον να αποτελέσουν τον βασικό κορμό του Εργοτέλη.

