Συμπλήρωσε δεκαοχτάδα ο ΟΦΗ με την προσθήκη στο ρόστερ του δύο ακόμα παικτών, ενός νέου κι ενός παλαιότερου που αποφάσισε να μην ξεστρατίσει. Ο λόγος για τον Νίκο Κουσίδη και τον Μπάμπη Δαμιανάκη που ενισχύουν ακόμα περισσότερο το κρητικό στοιχείο στην τοπική ομάδα.

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος επιτελικός μέσος υπέγραψε χθες την συμφωνία του με τον ΟΦΗ, έχοντας λάβει την έγκριση της τεχνικής ηγεσίας μετά τη συμμετοχή του στις προπονήσεις. Ο Κουσίδης υπήρξε από τα μεγάλα ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και σε ηλικία 16 ετών ο Ηρόδοτος τον παραχώρησε στον Παναθηναϊκό στον οποίο υπέγραψε αμέσως συμβόλαιο και παρέμεινε εκεί για 5 χρόνια (είχε 5 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα). Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από τον Άρη (Σούπερ Λίγκα) ενώ πέρσι επέστρεψε για να βοηθήσει τον Ηρόδοτο στην Γ’ Εθνική.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην πιο ιστορική επαρχιακή ομάδα της Ελλάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ και εγώ με τη σειρά μου να επιστρέψει εκεί που ανήκει», τόνισε ο Κουσίδης που είναι διεθνής με τις εθνικές νέων και παίδων.

Έμεινε ο Δαμιανάκης

Αφού πήγε μια βόλτα μέχρι το Καστέλι για να λάβει μέρος στις προπονήσεις του Κισσαμικού, ο Μπάμπης Δαμιανάκης επέστρεψε στο “σπίτι” του, αποφασίζοντας να παραμείνει μέλος του ΟΦΗ. Ο 20χρονος στόπερ δεν είχε δώσει το “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και οι πληροφορίες τον ήθελαν δυσαρεστημένο από τη στάση της διοίκησης. Τελικά οι δύο πλευρές έβαλαν νερό στο κρασί τους με αποτέλεσμα να ισχύσει η αρχική τους συμφωνία. Ήδη ο παίκτης επέστρεψε στο προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ.