Μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια απ’το 1989 έως το 2015, με μοναδικό τρόπο, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι βρεθούν στη συναυλία των Φίλιππου Πλιάτσικα, Γιάννη Μηλιώκα και του Βασίλη Καζούλη, τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, στο δημοτικό σχολείο των Αγιών Παρασκιών. Μουσικές και λόγια που χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Μία ξεχωριστή μουσική εκδοχή, πολύ γνωστών αλλά και “κρυμμένων” κομματιών, από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου, μαζί με τραγούδια από την ιδιαίτερη μουσική διαδρομή του Γιάννη, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ακουστικές και ηλεκτρικές ενότητες που θα χρωματίσουν τις βραδιές των παραστάσεων τους  στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα. 

Στο πρόγραμμα που ετοιμάζουν υπάρχουν όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα, του Γιάννη Μηλιώκα και του Βασίλη Καζούλη. “Μοναξιά μου Όλα, Ροζ, Φανή, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Για το Καλό Μου, Αν ήσουν άγγελος, Ποιος έχει λόγο στην αγάπη, Ποιμενικό Ροκ”, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό και πολλά ακόμα, μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις.

Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου, συναντά το χιούμορ και τον μουσικό σαρκασμό του Γιάννη, αλλά και τον αυθορμητισμό την δύναμη και την χαρά του Βασίλη, σε έναν μουσικό συνδυασμό που ελπίζει να δώσει το ρεύμα που χρειάζονται οι καλοκαιρινές νύχτες μας για να γίνονται όλο και πιο ζωντανές.

Μια μοναδική συναυλία, που δεν έχει στερεότυπα, με απρόβλεπτα αλλά και πολύ αγαπημένα τραγούδια.

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση: 11 ευρώ - Πόρτα: 13 ευρώ.

Σημεία Προπώλησης: www.viva.gr - 11876 - Public - Seven Spots - Ιανός - MediaMarkt. Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης: οδός 1821, αρ. 10 (2810 - 227500), Public, Δαιδάλου 15 (2810 301850).