Στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουλίου θα συζητηθεί το αίτημα της διοίκησης του Γιούχτα για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ!
Το αίτημα του Γιούχτα θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο χωρίς όμως η ΕΠΣΗ να εκφράζει την θέση της, θετική ή αρνητική, ως προς το αίτημα το οποίο στηρίζει και η διοίκηση του Ρωμανού.
Τις επόμενες ώρες ή ημέρες αναμένεται και άλλα σωματεία να ταχθούν υπέρ της πρότασης Γιούχτα και σίγουρα η στήριξη ή όχι των υπολοίπων σωματείων θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην όποια απόφαση πάρει η διοίκηση της ΕΠΣΗ.
Να σημειωθεί οτι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου θα συζητήσει το θέμα στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ.

